Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: zbyt agresywna obróbka?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar agent
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

no z tym niebem nic się nie dało zrobić, nie mam takiej połówki co by na samyanga 14mm weszła, ani statywu nie wziąłem, żeby zrobić jakiegoś przyzwoitego hdra.
    To co na pierwszym zdjęciu jest ciągnięte z jednego rawa, niebo domalowane =) Trochę chyba cienie poszły w magente (uroki obrabiania na kiepskiej matrycy laptopa), przechyliłem ekran i dopiero teraz widzę.

Obróbka "na chama", ale właśnie po to żeby wyczuć lepiej granicę przegięcia, także zapraszam do komentowania.
    ---
    5D + 40D + S14/2.8 + EF 28/1.8 + EF 50/1.4 + EF 85/1.8 + 430EX

Uzależniony

Domyślnie

agent - Twoja obróbka jest dobra, nie masz się czego wstydzić. Nie wrzucaj na fora takich porównań "przed-po" bo Cię zjedzą jaka to z Ciebie amatorszczyzna, alarz i kreator sztucznej rzeczywistości . Liczy się efekt końcowy a ten - w obu przypadkach - jest, oczywiście moim zdaniem, na dobrym poziomie.
    Wielu tutaj znanych i lubianych maluje i przerabia fotki w takim stopniu, że popłakalbyś się ze śmiechu na widok oryginałów a mimo to słychać tylko ochy i achy. Ale to wyłącznie dlatego, że nie widać co wypluł aparat
    Się nie przejmuj - jest świetnie

Uprawnienia umieszczania postów