Strona 25 z 28 PierwszyPierwszy ... 152324252627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 279

Wątek: [battle] Goomis vs micles vs ?? - reportaż ślubny

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Informatycy nawet na palcach liczą od zera...
    Fakt, nie jest to zdjęcie które powala.
    Ale żeby od razu uważać je za zero, to chyba nie.
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Informatycy nawet na palcach liczą od zera...
    Biorąc pod uwagę, że informatyk ma 21 palców i zaczynając od tego 21 jako zero to mogłoby się zgadzać.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar sprocket73
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

Rany co się tu wyrabia ???
    Spojrzałem własnie na szybko na 4 ostatnie sondy, te z Miclesem miały po ponad 150 głosów, te bez niego poniżej 100. Rozumiem, że na tej podstawie szanowni moderatorzy sugerują manipulację głosami.

Ale jeżeli coś takiego się sugeruje i jest się moderatorem forum, to moim skromnym zdaniem nalezałoby to poprzeć bardziej konkretnym dowodem. Inaczej to są to zwykłe pomówienia. Sprawdzić 150 użytkowników jest naprawde prosto (o ile się ma uprawnienia) - wystarczy zobaczyć ilu z nich zostało założonych tylko po to aby zagłosować w danej sondzie.

Przecież większa liczba głosów może się brać z większego zainteresowania tematem - w końcu każdy kto czyta CB kojarzy Miclesa.
    SPROCKET
    80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
    Moja wycieczkowa galeria

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprocket73 Zobacz posta
    Sprawdzić 150 użytkowników jest naprawde prosto (o ile się ma uprawnienia) - wystarczy zobaczyć ilu z nich zostało założonych tylko po to aby zagłosować w danej sondzie.
    Nie, nie jest. Jeśli ankieta nie jest jawna to my też nie widzimy kto w niej głosował.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez sprocket73 Zobacz posta
    Rany co się tu wyrabia ???
    Spojrzałem własnie na szybko na 4 ostatnie sondy, te z Miclesem miały po ponad 150 głosów, te bez niego poniżej 100. Rozumiem, że na tej podstawie szanowni moderatorzy sugerują manipulację głosami.
    Nie, nie jest. Jeśli ankieta nie jest jawna to my też nie widzimy kto w niej głosował.
    Przecież większa liczba głosów może się brać z większego zainteresowania tematem - w końcu każdy kto czyta CB kojarzy Miclesa.
    Niestety :-D Ponadto micles dba o "medialny szum" wokół battli, w których bierze udział. Na każde wystawione foto przypada średnio dwie strony paplania w wątku z ustawką :rolleyes:
    Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 22-07-2010 o 12:05 Powód: Automerged Doublepost
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar sprocket73
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

Nie wierzę, że nie ma w bazie żadnej tabelki, gdzie byłoby powiązanie usera z głosem w danej ankiecie. A ktoś do tych wszystkich tabelek ma uprawnienia.
    SPROCKET
    80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
    Moja wycieczkowa galeria

Domyślnie

Nie zagłosowałem, bo ankieta była już zamknięta.

Na moje nieślubne oko (byłem w życiu może na dwóch ślubach i nigdy z aparatem) zestaw pierwszy pod kątem kadrów i atmosfery podobał mi się bardziej. Jego minusem jest właśnie wspominana już niejednolita obróbka, a także kilka fotek sprawiających wrażenie całkiem surowych (np. http://a.allxages.com/cb/canonboard/zestaw1/22.jpg). Fakt, że para młoda sprawia wrażenie samotnej i niewielu ludzi poza nimi widać, jest dla mnie plusem. No ale ja mizantrop jestem.

W drugim secie nie podoba mi się nadużywanie przerysowań dawanych przez szeroki kąt. Bardzo je lubię w ladszaftach, ale tutaj mi nie podchodzą niestety. Nie podoba mi się też cukierkowatość w plenerze, a stacja kolejowa mnie wręcz odrzuca. Natomiast _ogromnym_ plusem tego zestawu jest zrównoważona obróbka (poza tym nieszczęsnym plenerem), która sprawia, że zdjęcia łączą się wizualnie w spójną całość.

Trudno byłoby mi wybrać na co zagłosować.
    .

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale Ci to tylko od zera do jednego.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ale Ci to tylko od zera do jednego.
    Mi?
    Oczywiście zlapalem sens, ale ta wielka litera w "Ci" może byc dla umyslow scisłych mocno mylaca
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Mi?
    Oczywiście zlapalem sens, ale ta wielka litera w "Ci" może byc dla umyslow scisłych mocno mylaca
    Fakt, powinno być z małej.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mi by się nie chciało liczyć osiemnastu zdjęć od góry, wolałbym sprawdzić jaką nazwę ma zdjęcie, o które mi chodzi i zawierzyłbym jednoznacznie numerowi, bądź doprecyzował to adekwatnym linkiem do niego.

Strona 25 z 28 PierwszyPierwszy ... 152324252627 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów