Strona 20 z 28 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 279

Wątek: [battle] Goomis vs micles vs ?? - reportaż ślubny

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Dziwne, brakuje takiego zdjęcia młodego tylko bardziej skrojonego od frontu
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No wiem, wymsknęło mi się zanim pomyślałem...

No to ja się przyznaję bez bicia w takim razie, że mój jest zestaw drugi.

Ponadto trochę sobie nazbierałem wypowiedzi na które zamierzałem odpowiedzieć, ale obowiązywała mnie cisza wyborcza.
    Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Jednak czego by nie mówić, nie wiem Micles który set jest Twój choć mam pewne przypuszczenia, to zrobiłeś spore postępy, który by nie był.
    Dzięki.
    Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Zamiast butów i paznokci trzeba jeszcze było jakieś skarpetki i gaciory dorzucić
    Tak z ciekawości sobie kliknąłem w linka z tego posta :
    Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    No i co widać na pierwszym zdjęciu? Tak, buciki! Więc buciki są robione, i to nie tylko ten jeden przypadek, ale wiele. No po prostu uważałem, że można to pokazać, bo ładnie wygląda, o.
    Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    O to to to to! Stryngi, najlepiej na pupie młodej... Gdzieś widziałem takie zdjęcie...
    No u mnie są, co prawda chyba nie stringi, ale gaciorki widać...
    Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Ekhem, na jednym z zestawów widać majty u młodej
    Właśnie.

Domyślnie

skoro mowa o detalach, to jeśli Młodzi jadą swoim autem, to można by zrobić opony jako detal..... i te zimowe również w garażu.

a majty to już tak średnio, zbyt dosłowne chyba ;-)

Coś już napisał Awatar Donikm
    Miasto
    London

Domyślnie

Alez Panowie dobre majty nie sa zle http://studiorouge.typepad.com/.a/6a...4b9aa0d970c-pi

A w kwestii detali, no coz Pank robi pojechane sesje bo klienci za to placa, a inni robia detale bo klienteli sie to podoba
    5-ki | L-ki | Dodatki

Początki nałogu

Domyślnie

Ten Adam to ma za****** robote

Coś już napisał

Domyślnie

Sporo podobnych kadrów, przez co i dalej tym szybciej przewija się pasek w przeglądarce...

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Szczerze mówiąc - nie zbesztajcie mnie ale nie zagłosuję. Obejrzałem całe dwa materiały - zestaw drugi który obecnie wygrywa trzyma się kupy to fakt. Ale szybciej robi się nudny. Niektóre zdjęcia wręcz błagają o BW, albo o jakieś zaskoczenie czy coś...
    W zestawie pierwszym są ciekawe próby repoglamourowe, niestety fotograf miał problem ze zdecydowaniem się na obróbkę której widać kilka rodzajów. Za to kilka perełek się tam znajdzie. Za to duży +.
    Gratuluję fajnego battle'a i samozaparcia w wystawianiu takiej ilości fot ; ]
    5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
    http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/

Początki nałogu Awatar UrGuR
    Miasto
    Wronki

Domyślnie

Jedynka to niezła tragedia jeśli chodzi o kolory, inna sprawa, że kadry też raczej jaj nie urywają. Ogólnie za ciemno, przez co kolory leżą.

Dwójka dużo lepiej pod oboma względami, choć też jest kilka zdjęć poszedłbym bardziej w rozjaśnienie żeby ta skóra nie była pomarańczowa.

Mój faworyt to 2 zdecydowanie. Dodam, że rozszyfrowanie który zestaw jest czyj, było proste.
    https://www.flickr.com/photos/marcinmichalowskipl/
    C5DII + S24/1.4 Art + C50/1.8 STM + C85/1.8 + 24-105/4 L IS + T70-300 USD VC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UrGuR Zobacz posta
    Jedynka to niezła tragedia jeśli chodzi o kolory, inna sprawa, że kadry też raczej jaj nie urywają. Ogólnie za ciemno, przez co kolory leżą.

Dwójka dużo lepiej pod oboma względami, choć też jest kilka zdjęć poszedłbym bardziej w rozjaśnienie żeby ta skóra nie była pomarańczowa.

Mój faworyt to 2 zdecydowanie. Dodam, że rozszyfrowanie który zestaw jest czyj, było proste.
    Patrząc na Twoje zdjęcia ślubne to trochę hipokryzja pisać taki post.

Pozdrawiam

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Zdecydowanie dwójka choć za mało bw jak dla mnie. Jedykna to przede wszystkim brak koncepcji na obróbkę. Nie wyobrażam sobie oddawać młodym albumu w którym na każdej stronie zdjęcie będzie miało różne kolory bo to po prostu tworzy jeden wielki chaos i odwraca uwagę oglądających od ważnych elementów.
    Co do ilości zdjęć to w 40 spokojnie można było się wyrobić - w obu setach jest za duzo podobnych ujęć nie wnoszącycj niczego nowego do opowieści.

Strona 20 z 28 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów