Strona 16 z 28 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 279

Wątek: [battle] Goomis vs micles vs ?? - reportaż ślubny

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    "Patrzę na przygotowania i co widzę? Jedną i tą samą scenę (pomijam, że nudną) pokazaną na 4 klatkach. "

To jest błąd fotografa, gdyby zdjęcia były bardziej urozmaicone, to byłoby OK.

ps. Ostatnio obejrzałem zdjęcia Habakuka z bloga, 150 sztuk, jednych tchem, mogę jeszcze raz obejrzeć.
    Więc nie uogólniaj i nie pisz głupot.
    Kto to jest Habakuk? Bo jakoś mi z tego bloga nic nie wynika http://habakuk.blog.onet.pl/
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Kto to jest Habakuk? Bo jakoś mi z tego bloga nic nie wynika http://habakuk.blog.onet.pl/
    przestań tyle pić.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Michale, zdradź o jakiego Habakuka chodzi, bo poza zespołem muzycznym, na pierwszych 10 stronach Google, znalazłem tylko proroka ze Starego Testamentu, hotel w Słowenii i serwery do Counter Strike'a. A nie piłem dzisiaj jeszcze nic, poza kawką...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja dzisiaj pije sporo ale wody i u mnie wyszukiwarka działa podobnie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Michale, zdradź o jakiego Habakuka chodzi, bo poza zespołem muzycznym, na pierwszych 10 stronach Google, znalazłem tylko proroka ze Starego Testamentu, hotel w Słowenii i serwery do Counter Strike'a. A nie piłem dzisiaj jeszcze nic, poza kawką...
    http://adamtrzcionka.pl/

to jest przykład fotografii którą można oglądać nawet 10 razy, i to nie set 100 zdjęć, ale np. 150.....

mam nadzieję że Autor zdjęć się nie obrazi że przytaczam tutaj.....

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

No nie rozumiem po co zdjęcie butów w repo, wybacz. Ten detal nic nie wnosi, a detali do focenia może być mnóstwo, czemu buty a nie kolczyki/podwiązka/bransoletka/naszyjnik/gacie/cokolwiek. Co w tych butach takiego wyjątkowego? Jak pisałem, jeżeli widzę że detal z czymś zagra jak np. tu: http://piotrknap.com/blog/wp-content..._8_of_117_.jpg
    to go robię, ale zupełnie nie widzę sensu fotografowania butów tylko dla tego że "buty to DETAL" i "Buty nosi Panna Młoda, bohaterka". Majtki też nosi, fotografować? Zwłaszcza że mocno zdziwiony wysypem "detalistów" często pytam pary co myślą o takich zdjęciach i jeszcze mi się nie zdarzyła taka która widziała w sens w fotografowaniu ślubnego obuwia.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Ja dzisiaj pije sporo ale wody i u mnie wyszukiwarka działa podobnie.
    A u mnie wyszukiwarka cały czas działa tak jak się tego spodziewam : http://www.google.pl/search?hl=pl&so...d.info+habakuk

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    No nie rozumiem po co zdjęcie butów w repo, wybacz. Ten detal nic nie wnosi, a detali do focenia może być mnóstwo, czemu buty a nie kolczyki/podwiązka/bransoletka/naszyjnik/gacie/cokolwiek. Co w tych butach takiego wyjątkowego? ...
    ..bo "torebka i buty" podstawa,ale tylko kobiety to rozumieją

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    No nie rozumiem po co zdjęcie butów w repo, wybacz. Ten detal nic nie wnosi, a detali do focenia może być mnóstwo, czemu buty a nie kolczyki/podwiązka/bransoletka/naszyjnik/gacie/cokolwiek. Co w tych butach takiego wyjątkowego? Jak pisałem, jeżeli widzę że detal z czymś zagra jak np. tu: http://piotrknap.com/blog/wp-content..._8_of_117_.jpg
    to go robię, ale zupełnie nie widzę sensu fotografowania butów tylko dla tego że "buty to DETAL" i "Buty nosi Panna Młoda, bohaterka". Majtki też nosi, fotografować? Zwłaszcza że mocno zdziwiony wysypem "detalistów" często pytam pary co myślą o takich zdjęciach i jeszcze mi się nie zdarzyła taka która widziała w sens w fotografowaniu ślubnego obuwia.
    ja też nie rozumiem Twojego toku myślenia.... dlaczego akurat uparłeś się żeby nie robić butów.......
    skoro podajesz przykład gdzie wisi sukienka, welon i stoją buty, to dlaczego by nie zrobić samych butów..... :-/

ale nie ciągnijmy może tego już, w d..., z butami czy bez butów.... "Srał pies" - jest takie powiedzenie.

:-)

Domyślnie

tyle że zdjęcie Panka to tzw detal złapany - popatrz na telewizor zdjęcie nabiera zupełnie innego wymiaru - staje się bardzo dobre !

Strona 16 z 28 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów