no dawajcie już te foty bo jutro do pracy trzeba wstać![]()
450D+grip l C EF-S 18-55/3.5-5.6IS l C EF 55-200 mm f/4.5-5.6 II USM l C EF 50mm f/1.8 II l C 380 EX
Już jest 12-07-10 i ja się pytam: startujecie ?
Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.
Ujednolicam formę prezentacji obu zestawów...
Foty już lecą na serwer.
Sonda postawiona, zapraszamy do oglądania i głosowania
http://canon-board.info/showthread.php?t=65774
z powodu nieobecności MacGyvera oraz rosnącej niecierpliwości przeglądających wątek wystawiłem sondę:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=65774
prosimy któregoś z modów o podklejenie
lub jeżeli przekroczyliśmy regulamin o zamknięcie i ponowne wystawienie.
Tak więc zapraszamy do głosowania i niech wygra lepszy ;-)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
ja już głosowałem.
W obu materiałach EMOCJE, a to chyba najważniejsze.
Jeden ciut nudniejszy, nie powiem który. :-)
Aha, obejrzenie materiału zajęło mi ............. 10, 12 minut ? nie patrzyłem, ale tak sądzę.
Spokojnie można to obejrzeć, te dwa zestawy (jak ktoś chce).
A ja powiem tak. 100 zdjęć na materiał idealnie pokazuje, że nie warto pokazywać 100 zdjęć. Że niby nie da sie pokazać całego dnia w mniej ilości klatek? Za przeproszeniem gówno prawda. Patrzę na przygotowania i co widzę? Jedną i tą samą scenę (pomijam, że nudną) pokazaną na 4 klatkach. Wybaczcie, ale to się gryzie samo w sobie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ops, teraz policzyłem to o czym pomyślałem i to nie 4, a 7 klatek. Jeszcze lepiej.
Ostatnio edytowane przez allxages ; 12-07-2010 o 13:25 Powód: Automerged Doublepost
"Patrzę na przygotowania i co widzę? Jedną i tą samą scenę (pomijam, że nudną) pokazaną na 4 klatkach. "
To jest błąd fotografa, gdyby zdjęcia były bardziej urozmaicone, to byłoby OK.
ps. Ostatnio obejrzałem zdjęcia Habakuka z bloga, 150 sztuk, jednych tchem, mogę jeszcze raz obejrzeć.
Więc nie uogólniaj i nie pisz głupot.