Pewnie że tak, ale ani analogiem w charakterze dodatku ani zenitem u znajomych nie zrobisz raczej dobrego materiału. Trzeba by się nastawić tylko na analoga, tylko pewnie żadna para na to nie pójdzie choć pomysł ciekawy. Przy okazji, jaka różnica będzie oprócz oczywiście lansiarstwa artystycznego między tym czy battle na 24 klatki będzie robiony cyfrą czy analogiem?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tym, że większe prawdopodobieństwo, że 24 klatki z analoga to wszystkie które wykonałeś tym aparatem.
No błagam Cię.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Hmm, coś nam chyba zmieniła sama z siebie formuła działu, bo od kilku tygodni odbywają się wyłącznie battle na szumne zapowiedzi a zdjęć ni w ząb![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
No to może zrobimy battla na zapowiedź battla?
A co, kolejny wyjazd?
Wyjeżdżam w nocy, z niedzieli na poniedziałek i nie będzie mnie przez 8 dni :-)