Pokaż wyniki od 1 do 10 z 279

Wątek: [battle] Goomis vs micles vs ?? - reportaż ślubny

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pe.en.de Zobacz posta
    Detale - fajne i tu i tam. Dawniej rzadko się je oglądało, jest to jakby duch nowych czasów. A ci co nie potrafią się z nimi pogodzić to tacy sami jak ci co ogolili mi głowę za młodu gdy włosy sięgnęły kołnierza.
    Cy Ty czasami nie sugerujesz mi że stoję tam gdzie zomo? Dobrze się czujesz człowieku? Ja z niczym się nie muszę godzić lub nie, uważam że to bez sensu i tego nie robię, jeżeli ktoś uważa inaczej to przecież nie będę mu klatek kasował, niech sobie robi.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Przy okazji, miałem problem na który set zagłosować, bo oba bardzo wyrównane, przeważył infantylny plenerek na torach który mnie trochę zagotował i popsuł pozytywne pierwsze wrażenie. Jednak czego by nie mówić, nie wiem Micles który set jest Twój choć mam pewne przypuszczenia, to zrobiłeś spore postępy, który by nie był.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 12-07-2010 o 22:06 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów