Strona 17 z 28 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 279

Wątek: [battle] Goomis vs micles vs ?? - reportaż ślubny

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    ja też nie rozumiem Twojego toku myślenia.... dlaczego akurat uparłeś się żeby nie robić butów.......
    skoro podajesz przykład gdzie wisi sukienka, welon i stoją buty, to dlaczego by nie zrobić samych butów..... :-/
    Tiaaa... Nie przyglądamy się za uważnie, co? Buty to tylko przykład, w ogóle nie rozumiem po co komu zdjęcia detali.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yerzu Zobacz posta
    tyle że zdjęcie Panka to tzw detal złapany - popatrz na telewizor zdjęcie nabiera zupełnie innego wymiaru - staje się bardzo dobre !
    aaaa. rzeczywiście.....

chociaż mnie to zdjęcie nie rusza, ten napis na telewizorze taki malutki, nie sądzę żeby komuś chciało się to czytać, mało kto na to chyba uwagę zwrócił...

kolorystyka też mi nie pasi, ten cyjano-pistacjo-coś tam w światłach..... ale to moje zdanie - oczywiście.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

chociaż mnie to zdjęcie nie rusza, ten napis na telewizorze taki malutki, nie sądzę żeby komuś chciało się to czytać, mało kto na to chyba uwagę zwrócił...

kolorystyka też mi nie pasi, ten cyjano-pistacjo-coś tam w światłach..... ale to moje zdanie - oczywiście.
    No już nie pogrążaj się, bo fota pankowa jest dobrze złapana i tyle ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No już nie pogrążaj się, bo fota pankowa jest dobrze złapana i tyle ;p
    no nie pogrążam się, tak myślę po prostu..... co z tego że fajnie złapana, jak ciężko to dostrzec... i trzeba palcem pokazywać ? :-/

ale dobra, koniec o tych detalo-butach....

Micles, i co ? Wygrywasz ? :-)

Miasto
    wawa

Domyślnie

aaaa. rzeczywiście.....

Jessu, ja o kontekście a ten o kolorach. Rusza nie rusza, tutaj zrobienie sukienki miało sens.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Jessu, ja o kontekście a ten o kolorach. Rusza nie rusza, tutaj zrobienie sukienki miało sens.
    taki sam sens jak zrobienie butów z bliska... - MOIM zdaniem.

nie wartościujmy co lepsze - buty z bliska czy suknia z daleka... bo jest naprawdę SENS - ale z "BEZ" na początku.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    miało być bo TO jest naprawdę SENS - ale z "BEZ" na początku.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 12-07-2010 o 17:10 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    wawa

Domyślnie

taki sam sens jak zrobienie butów z bliska... - MOIM zdaniem.

nie wartościujmy co lepsze - buty z bliska czy suknia z daleka... bo jest naprawdę SENS - ale z "BEZ" na początku.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    miało być bo TO jest naprawdę SENS - ale z "BEZ" na początku.
    Widzę że nie chcesz zrozumieć. No nic, faktycznie dalsza dyskusja nie ma sensu. Nie ma przymusu, możesz fotografować buty do woli ja nie muszę, rynek zweryfikuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Widzę że nie chcesz zrozumieć. No nic, faktycznie dalsza dyskusja nie ma sensu. Nie ma przymusu, możesz fotografować buty do woli ja nie muszę, rynek zweryfikuje.
    widzę, że Ty też nie chcesz zrozumieć (...).

rynek ? nie przesadzaj z tym ,że fakt, czy w secie jest zdjęcie butów z bliska czy nie ma wpływ na zadowolenie klienta..... może sobie takie zdjęcie być, a może sobie nie być....

dyskusja BEZ sensu.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Micles, i co ? Wygrywasz ? :-)
    Nie prowokuj. Dowiecie się za 6,5 dnia.

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Na pankowym zdjęciu wśród kilku detali, jest jeszcze głowa. Też jako świetnie dopełniający komplet detal...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Strona 17 z 28 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów