Tiaa, Michał, to jest sarkazm, sarkazm to jest Michał. Za mało urozmaicony? Zamiast butów i paznokci trzeba jeszcze było jakieś skarpetki i gaciory dorzucić![]()
Tiaa, Michał, to jest sarkazm, sarkazm to jest Michał. Za mało urozmaicony? Zamiast butów i paznokci trzeba jeszcze było jakieś skarpetki i gaciory dorzucić![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
skoro mowa o detalach, to jeśli Młodzi jadą swoim autem, to można by zrobić opony jako detal..... i te zimowe również w garażu.
a majty to już tak średnio, zbyt dosłowne chyba ;-)
Alez Panowie dobre majty nie sa zlehttp://studiorouge.typepad.com/.a/6a...4b9aa0d970c-pi
A w kwestii detali, no coz Pank robi pojechane sesje bo klienci za to placa, a inni robia detale bo klienteli sie to podoba![]()
5-ki | L-ki | Dodatki
Mnię o to bardziej szło:
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dziwne, brakuje takiego zdjęcia młodego tylko bardziej skrojonego od frontu
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ten Adam to ma za****** robote![]()
Sporo podobnych kadrów, przez co i dalej tym szybciej przewija się pasek w przeglądarce...
Szczerze mówiąc - nie zbesztajcie mnie ale nie zagłosuję. Obejrzałem całe dwa materiały - zestaw drugi który obecnie wygrywa trzyma się kupy to fakt. Ale szybciej robi się nudny. Niektóre zdjęcia wręcz błagają o BW, albo o jakieś zaskoczenie czy coś...
W zestawie pierwszym są ciekawe próby repoglamourowe, niestety fotograf miał problem ze zdecydowaniem się na obróbkę której widać kilka rodzajów. Za to kilka perełek się tam znajdzie. Za to duży +.
Gratuluję fajnego battle'a i samozaparcia w wystawianiu takiej ilości fot ; ]
5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/