Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 12-07-2010 o 17:10 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Na pankowym zdjęciu wśród kilku detali, jest jeszcze głowa. Też jako świetnie dopełniający komplet detal...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Pierwszy zestaw, choć ukazuje dwoje szczęśliwych ludzi, budzi mój smutek.
Widziałem już śluby, z których zdjęcia ukazywały tylko młodą parę.
Były to śluby ludzi po przejściach którzy obchodzili je sami, a przypadkowy fotograf był jedynym gościem.
Tu gdyby nie kilku z rzadka ukazanych gości i wiek młodych, myślał bym że to to samo.
Drugi lepszy, szkoda że kończy się tak smutnym rozstniem.
Detale - fajne i tu i tam. Dawniej rzadko się je oglądało, jest to jakby duch nowych czasów. A ci co nie potrafią się z nimi pogodzić to tacy sami jak ci co ogolili mi głowę za młodu gdy włosy sięgnęły kołnierza.
Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.
2 lepsza. Lepiej opanowany post-processing. W jedynce brak poprawnego WB w wielu ujęciach i niestałość w obróbce.
Cy Ty czasami nie sugerujesz mi że stoję tam gdzie zomo? Dobrze się czujesz człowieku? Ja z niczym się nie muszę godzić lub nie, uważam że to bez sensu i tego nie robię, jeżeli ktoś uważa inaczej to przecież nie będę mu klatek kasował, niech sobie robi.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Przy okazji, miałem problem na który set zagłosować, bo oba bardzo wyrównane, przeważył infantylny plenerek na torach który mnie trochę zagotował i popsuł pozytywne pierwsze wrażenie. Jednak czego by nie mówić, nie wiem Micles który set jest Twój choć mam pewne przypuszczenia, to zrobiłeś spore postępy, który by nie był.
Ostatnio edytowane przez pank ; 12-07-2010 o 22:06 Powód: Automerged Doublepost
Pank, ale co się denerwujesz. Różni ludzie mają różną przeszłość, jedni byli bici pałami i uciekali, inni mieli w latach 80-tych podłączony telefon i fiata 126p bez czekania..... normalna rzecz.
Jeżeli byłeś w ZOMO to też nic złego, jednak używanie ksywki "Pank" jako sposobu na odwrócenie uwagi i ucieczkę od swojej historii uważam za niezbyt fortunne...
:-)