Strona 17 z 28 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 279

Wątek: [battle] Goomis vs micles vs ?? - reportaż ślubny

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No już nie pogrążaj się, bo fota pankowa jest dobrze złapana i tyle ;p
    no nie pogrążam się, tak myślę po prostu..... co z tego że fajnie złapana, jak ciężko to dostrzec... i trzeba palcem pokazywać ? :-/

ale dobra, koniec o tych detalo-butach....

Micles, i co ? Wygrywasz ? :-)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    Micles, i co ? Wygrywasz ? :-)
    Nie prowokuj. Dowiecie się za 6,5 dnia.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

aaaa. rzeczywiście.....

chociaż mnie to zdjęcie nie rusza, ten napis na telewizorze taki malutki, nie sądzę żeby komuś chciało się to czytać, mało kto na to chyba uwagę zwrócił...

kolorystyka też mi nie pasi, ten cyjano-pistacjo-coś tam w światłach..... ale to moje zdanie - oczywiście.
    Jessu, ja o kontekście a ten o kolorach. Rusza nie rusza, tutaj zrobienie sukienki miało sens.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Jessu, ja o kontekście a ten o kolorach. Rusza nie rusza, tutaj zrobienie sukienki miało sens.
    taki sam sens jak zrobienie butów z bliska... - MOIM zdaniem.

nie wartościujmy co lepsze - buty z bliska czy suknia z daleka... bo jest naprawdę SENS - ale z "BEZ" na początku.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    miało być bo TO jest naprawdę SENS - ale z "BEZ" na początku.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 12-07-2010 o 17:10 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    wawa

Domyślnie

taki sam sens jak zrobienie butów z bliska... - MOIM zdaniem.

nie wartościujmy co lepsze - buty z bliska czy suknia z daleka... bo jest naprawdę SENS - ale z "BEZ" na początku.
    miało być bo TO jest naprawdę SENS - ale z "BEZ" na początku.
    Widzę że nie chcesz zrozumieć. No nic, faktycznie dalsza dyskusja nie ma sensu. Nie ma przymusu, możesz fotografować buty do woli ja nie muszę, rynek zweryfikuje.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Na pankowym zdjęciu wśród kilku detali, jest jeszcze głowa. Też jako świetnie dopełniający komplet detal...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Pierwszy zestaw, choć ukazuje dwoje szczęśliwych ludzi, budzi mój smutek.
    Widziałem już śluby, z których zdjęcia ukazywały tylko młodą parę.
    Były to śluby ludzi po przejściach którzy obchodzili je sami, a przypadkowy fotograf był jedynym gościem.
    Tu gdyby nie kilku z rzadka ukazanych gości i wiek młodych, myślał bym że to to samo.

Drugi lepszy, szkoda że kończy się tak smutnym rozstniem.

Detale - fajne i tu i tam. Dawniej rzadko się je oglądało, jest to jakby duch nowych czasów. A ci co nie potrafią się z nimi pogodzić to tacy sami jak ci co ogolili mi głowę za młodu gdy włosy sięgnęły kołnierza.
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

2 lepsza. Lepiej opanowany post-processing. W jedynce brak poprawnego WB w wielu ujęciach i niestałość w obróbce.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pe.en.de Zobacz posta
    Detale - fajne i tu i tam. Dawniej rzadko się je oglądało, jest to jakby duch nowych czasów. A ci co nie potrafią się z nimi pogodzić to tacy sami jak ci co ogolili mi głowę za młodu gdy włosy sięgnęły kołnierza.
    Cy Ty czasami nie sugerujesz mi że stoję tam gdzie zomo? Dobrze się czujesz człowieku? Ja z niczym się nie muszę godzić lub nie, uważam że to bez sensu i tego nie robię, jeżeli ktoś uważa inaczej to przecież nie będę mu klatek kasował, niech sobie robi.
    Przy okazji, miałem problem na który set zagłosować, bo oba bardzo wyrównane, przeważył infantylny plenerek na torach który mnie trochę zagotował i popsuł pozytywne pierwsze wrażenie. Jednak czego by nie mówić, nie wiem Micles który set jest Twój choć mam pewne przypuszczenia, to zrobiłeś spore postępy, który by nie był.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 12-07-2010 o 22:06 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Cy Ty czasami nie sugerujesz mi że stoję tam gdzie zomo? Dobrze się czujesz człowieku? Ja z niczym się nie muszę godzić lub nie, uważam że to bez sensu i tego nie robię, jeżeli ktoś uważa inaczej to przecież nie będę mu klatek kasował, niech sobie robi.
    Pank, ale co się denerwujesz. Różni ludzie mają różną przeszłość, jedni byli bici pałami i uciekali, inni mieli w latach 80-tych podłączony telefon i fiata 126p bez czekania..... normalna rzecz.
    Jeżeli byłeś w ZOMO to też nic złego, jednak używanie ksywki "Pank" jako sposobu na odwrócenie uwagi i ucieczkę od swojej historii uważam za niezbyt fortunne...

:-)

Strona 17 z 28 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów