Strona 15 z 28 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 279

Wątek: [battle] Goomis vs micles vs ?? - reportaż ślubny

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Ja nie uogólniam. Ja odnoszę się do tych dwóch setów tylko. Ja ogólnie nie jestem ślubniakiem i nie czuję takiej potrzeby. Jest jednak w tym kraju z 5 osób, których zdjęcia ślubne oglądam z wypiekami na twarzy (niech będzie, że habakuk to jedna z tych osób).

Problem taki, że to Ci którzy pokazali te 2 zestawy to własnie argumentowali, że trzeba 100 zdjęć, bo jest 100 niepowtarzalnych chwil. I do tego się odnosiłem. Że nie pokazali tego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Ja nie uogólniam. Ja odnoszę się do tych dwóch setów tylko. Ja ogólnie nie jestem ślubniakiem i nie czuję takiej potrzeby. Jest jednak w tym kraju z 5 osób, których zdjęcia ślubne oglądam z wypiekami na twarzy (niech będzie, że habakuk to jedna z tych osób).

Problem taki, że to Ci którzy pokazali te 2 zestawy to własnie argumentowali, że trzeba 100 zdjęć, bo jest 100 niepowtarzalnych chwil. I do tego się odnosiłem. Że nie pokazali tego.
    "A ja powiem tak. 100 zdjęć na materiał idealnie pokazuje, że nie warto pokazywać 100 zdjęć".

Myślałem że piszesz ogólnie.....

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Też mi się wydaje że połowę tych zdjęć można było sobie darować. A jakie ulotne chwile przedstawiają zdjęcia butów (często w kilku ujęciach), tandetnych pazurów czy akcesoriów wizażystki to za chiny ludowe nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Często się zastanawiam co sobie myśli Panna Młoda która zamiast swoich portretów dostaje portret swoich butów.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Też mi się wydaje że połowę tych zdjęć można było sobie darować. A jakie ulotne chwile przedstawiają zdjęcia butów (często w kilku ujęciach), tandetnych pazurów czy akcesoriów wizażystki to za chiny ludowe nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Często się zastanawiam co sobie myśli Panna Młoda która zamiast swoich portretów dostaje portret swoich butów.
    przecież sam stópki lubisz i paznokietki........

detale są ważne, trzeba tylko umieć je pokazać. Nie twierdzę, że ja umiem.

Miasto
    wawa

Domyślnie

D.. tam a nie ważne. Po co to komu? Jeżeli detal jest w jakimś fajnym kontekście to pewnie, ale po cholerę komu zdjęcie butów stojących na podłodze to nie mam pojęcia. A z tego co widzę, taka maniera się zrobiła że buciki, wisząca sukienka, obrączki i spinki obowiązkowo muszą być. Tylko po co ja się pytam?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    przecież sam stópki lubisz i paznokietki........
    ke???
    Ostatnio edytowane przez pank ; 12-07-2010 o 14:28 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna Awatar steady
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Detale są ważne ale nie nadają się do publicznej galerii.
    Jak wyglądały buty/bukiet/spinki itp. to zapewne będzie interesować tylko ich

Uważam, że autorzy zdjęć przesadzili z przygotowaniami...
    To chyba najmniej ważny moment tego dnia?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez steady Zobacz posta
    Jak wyglądały buty/bukiet/spinki itp. to zapewne będzie interesować tylko ich
    Oczywiście miałem na myśli młodych...
    Ostatnio edytowane przez steady ; 12-07-2010 o 14:48 Powód: Automerged Doublepost
    sprzęt: CANON 5DII + 35L + 85 + 135L + 580

Miasto
    wawa

Domyślnie

Jeszcze nie spotkałem pary która by chciała mieć zdjęcie spinek.

Domyślnie

Jeszcze nie spotkałem pary która by chciała mieć zdjęcie spinek.
    ale wątek pod tytułem "battle" nie jest dla pary młodej, tylko dla ludzi którzy to obejrzą i ocenią....

ja lubię np. fotografować TORT - ale nie 2, 3 zdjęcia tylko np. 20....... stoję, wyginam się i robię tort przez 10 minut, jak jest krojony, i co ? ktoś mi zabroni ? Para Młoda dostaje oczywiście wybrane zdjęcia.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Wydawało mi się że battle jest ze zdjęć które zostaną oddane młodym, z resztą to żaden argument, dalej nie rozumiem po cholerę w reportażu ze ślubu zdjęcie butów.

Domyślnie

Wydawało mi się że battle jest ze zdjęć które zostaną oddane młodym, z resztą to żaden argument, dalej nie rozumiem po cholerę w reportażu ze ślubu zdjęcie butów.
    buty to DETAL.... jak możesz nie rozumieć po co buty w repo ? :-/
    Buty nosi Panna Młoda, bohaterka....

z takich detali składa się ta "opowieść" czy "opowiadanie" jak to lubisz pisać.

żeby materiał by ciekawy, to muszą być i buty, i nie-buty.

w filmie też masz ujęcie szerokie, bliższe, bardzo bliskie i detal.....

Strona 15 z 28 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów