Tak masz rację. Czy to M czy to P to i tak jedna literka. W sumie bez znaczenia bo wiadomo o co chodzi.:-D
Tak masz rację. Czy to M czy to P to i tak jedna literka. W sumie bez znaczenia bo wiadomo o co chodzi.:-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 09-07-2010 o 14:56 Powód: Automerged Doublepost
Jedna rolka na wszystko
Sory Panowie, ślub to nie paintball żeby się ganiać i strzelać. Już widzę parę która się zgadza na to żeby 3 fotografów sobie konkursy robiło i ganiało za nimi cały dzień z zenitami. Z resztą i tak wolny weekend mam tylko najbliższy a później dopiero druga połowa października na którą planuję w końcu wyjechać na wakacje. Mogę pokazać zdjęcia które robiłem dla którejś bary w battlu ale specjalnie szopki urządzać to mi się ani nie chce ani nie uważam tego za dobry pomysł. Z resztą czemu zenit a nie smiena? Albo pudło z dziurką?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
no i Pank popsuł zabawę...
Czemu? Bawcie się beze mnie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Jaką zabawę? Ogarnij się człowieku. Ty chcesz się bawić podczas jednego z ważniejszych momentów w życiu dwojga ludzi? Do piaskownicy proponuję. Ja mogę jedynie zrobić dodatkowo jedną rolkę fot przy okazji robienia normalnych zdjęć cyfrą, i taki materiał dać na battle'a.
A ja nawet tego nie mogę. I tak mam 2 body na szyi, brakuje mi jeszcze analoga...