Strona 11 z 28 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 279

Wątek: [battle] Goomis vs micles vs ?? - reportaż ślubny

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Tak masz rację. Czy to M czy to P to i tak jedna literka. W sumie bez znaczenia bo wiadomo o co chodzi.:-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Tak masz rację. Czy to M czy to P to i tak jedna literka. W sumie bez znaczenia bo wiadomo o co chodzi.:-D
    ja nie wiem o co chodzi, a inni ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Nie. Jeden Zenit, jedna rolka. 100% zdjęć zrobionych idzie do publikacji. Jeżeli już.
    JEDNA ROLKA NA SAM ŚLUB ? czy na wszystko ?
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 09-07-2010 o 14:56 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jedna rolka na wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Jedna rolka na wszystko
    JAK PANK PRZYJMIE TO JA WCHODZĘ. aha, mój warunek - klisza black and white ISO 3200. BEZ LAMPY.

JAKA STAWKA ? Już wiem - przegrani składają się na jakiś fajny gadżet do 500 zł dla wygranego.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Sory Panowie, ślub to nie paintball żeby się ganiać i strzelać. Już widzę parę która się zgadza na to żeby 3 fotografów sobie konkursy robiło i ganiało za nimi cały dzień z zenitami. Z resztą i tak wolny weekend mam tylko najbliższy a później dopiero druga połowa października na którą planuję w końcu wyjechać na wakacje. Mogę pokazać zdjęcia które robiłem dla którejś bary w battlu ale specjalnie szopki urządzać to mi się ani nie chce ani nie uważam tego za dobry pomysł. Z resztą czemu zenit a nie smiena? Albo pudło z dziurką?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Najbardziej mi się podoba to :
    Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    ale by jazda w kościele była :-)
    ^^

Miasto
    wawa

Domyślnie

Czemu? Bawcie się beze mnie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    no i Pank popsuł zabawę...
    Jaką zabawę? Ogarnij się człowieku. Ty chcesz się bawić podczas jednego z ważniejszych momentów w życiu dwojga ludzi? Do piaskownicy proponuję. Ja mogę jedynie zrobić dodatkowo jedną rolkę fot przy okazji robienia normalnych zdjęć cyfrą, i taki materiał dać na battle'a.

Miasto
    wawa

Domyślnie

A ja nawet tego nie mogę. I tak mam 2 body na szyi, brakuje mi jeszcze analoga...

Strona 11 z 28 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów