Pokaż wyniki od 1 do 10 z 109

Wątek: Głowice statywowe

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz
    Dokladnie. Zeby nie bylo kompletnie off-topic to napisze ze sam mam statyw z glowica z Chin. I musze powiedziec ze jestem pozytywnie zaskoczony jakoscia wykonania (statyw Giottos z glowica tej samej firmy). Calosc jest sztywna, wyglada porzadnie, sruby solidne, wazy w komplecie ze 3kg i moznaby na tym male dzialo przeciwlotnicze oprzec. Wiem ze to nie ta sama jakosc co Gitzo, ale za te cene...
    A jak długo masz ten statyw? Bo „metal”/statyw się wyrabia w czasie użytkowania. Może to jest akurat ta nieliczna chińska firma która robi dobrze czego ci życzę ale jednak ja dalej się upieram przy manfrotto. Statyw się kupuje na długie lata i nie wiem czy jest sens ryzykować jak się przeliczy na oszczędność na rok użytkowania

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeczot
    A jak długo masz ten statyw? Bo „metal”/statyw się wyrabia w czasie użytkowania.
    Zgadza sie. Dlatego jakas "recenzje" to bede mogl wydac po minimum roku. Na razie mam go zbyt krotko zeby cos wiecej powiedziec. Ale chrzest bojowy przejdzie juz wkrotce a konkretnie w grudniu w ciagu 2 dni na sniegu i mrozie w Islandii wiec zobaczymy jak sie spisze.

Uprawnienia umieszczania postów