Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Giełda Foto ... Katowice - Kraków

Widok wątkowy

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomsarz Zobacz posta
    Ciekawa teoria. Idąc za ciosem to powinno się zamknąć to forum bo odpowiedzi na wszystkie tematy poruszane na nim można znaleźć w internecie trzeba tylko ruszyć półkulą,a nie połkólą.
    Ciekawa teoria. Forum służy do dyskusji, nie myl go z infolinią.
    Ja widzę potężną różnicę pomiędzy traktowaniem forum jako "ja zadam pytanie a wy mi odpowiedzcie, bo przecież po to jest forum" a "mam taki problem/ciekawostkę, co Wy na to" .

Cytat Zamieszczone przez matefusz Zobacz posta
    Wracając do giełdy, @Vitez, linknij bo z ciekawości zobaczę co wygooglowałeś.

Pierwsze strony zarówno na zapytanie "giełda fotograficzna Katowice" jak i "giełda fotograficzna Kraków" prowadzą do stron, na których ostatnie posty były napisane kilka lat temu i podane adresy lokalizacji są dawno nieaktualne.
    Nie zamierzam za kogoś szukać. Podałem wędkę ale nie będę jej trzymał i za kogoś łowił bo jemu nie wychodzi .
    Wyszukwianie informacji w internecie powinno wyglądać mniej więcej tak:
    Krok 1. - użyć google
    Krok 2. - dowiadywać się dokładniej w znalezionych tematach z google, użyć wyszukiwarki w jakimś znalezionym forum, zamiast zakładać nowy wątek na pierwszym lepszym forum.

Zresztą Pkt 3. naszego Regulaminu wyraźnie o tym traktuje , jak również ten fajny poradnik: http://rtfm.killfile.pl/#zanim

I tym optymistycznym akcentem zamykam. Tym bardziej że autor wątku zlał go najwidoczniej... zapewne licząc na to że trafił na infolinię a nie na forum .

Gdyby ktoś się uparł kontynuować dyskusję na temat giełd foto w Katowicach czy w Krakowie to polecam:
    http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=20 i wpisać "giełda foto Katowice" albo "giełda foto Kraków" i kontynuować w odpowiednim wątku.
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 30-06-2010 o 21:36

Uprawnienia umieszczania postów