Pokaż wyniki od 11 do 11 z 11

Wątek: do osob z nissinem 622 i dyfuzorem.

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie do osob z nissinem 622 i dyfuzorem.

Siema.

Przeczytalam juz odpowiednie watki na temat dyfuzorow itp, wiem ktore lampy maja dedykowane dyfuzory, nie mniej jednak irytuje mnie, ze nissin Di622 jej nie ma. Ktos na forum nikona pisal, ze pod nissina 622 pasuje dyfuzor z Canon SpeedLite 580EX 580EX II ...nie mniej jednak przeciez te lampy maja rozne wymiary jesli chodzi nasadkę; roznica 1 cm - ktos wepchnal na sile dyfuzor ze speedlite'a 580EX na nissina 622? Prosze o pomoc, bo chcialabym sie zdecydowac na cos co wyglada jak dyfuzor, a nie opakowanie po jogurcie danon czy tez jakas marna nakladka lub szyty 'pokrowiec-dyfuzor' nakladany na lampe.

reasumujac: Czy wy tez nakladacie dyfuzor ze speedlite'a 580EX na nissina Di622? To mozliwe, czy raczej "po chamsku"?

pozdr
    Anka
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ps. wiem ze kilka bledow merytorycznych zrobilam, ale pal licho - liczy sie pytanie koncowe Chce dyfuzor do nissina Di622, a nie prowizoryczne rozwiazanie. Thx za potencjalne odpowiedzi. Wystarczy nawet jedna, byle by byla konkretna.
    Ostatnio edytowane przez tymczasowa ; 25-06-2010 o 19:20 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów