Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: [seorazor] plener ślubny | budowa:)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

słabiuchno , nie wystarczy postawić PM tu i tam i cyknąć foto a tak to dla mnie wygląda , na praktycznie każdym zdjęciu stoją i się tylko patrzą do ciebie , nic emocji nawet uśmiechu poza 5 lewą

zafarby , zwłaszcza ostatnie nie wyglądają ładnie
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

kompozycje przemyslane i interesujace, rzuca sie w oczy umiejetnie dobrana optyka i swiatlo, widac rowniez spory warsztat w przygotowaniu sesji.
    takze sadze ze nie jestes zwyklym amatorem i masz juz spore doswiadczenie w fotografii portretowej, dlatego pozwole sobie nieco ostrzej skrytykowac.
    mianowicie..
    ..przegladajac te zdjecia nie widze szczescia i milosci nowozencow (choc pewnie sa ze soba bardzo szczesliwi, to jednak twoje fotografie tego nie pokazuja)
    czy aby na pewno dajmy na to za 10-15 lat kiedy Ci panstwo mlodzi obejrza zdjecia z ich sesji plenerowej to przypomna sobie jacy byli wtedy szczesliwi?
    - czas pokaze jednak imho taka rezyseria pleneru jest dosyc ryzykowna.
    teraz kadry z buldożerem, czy na zlomowisku sa na topie, ok - ale wydaje mi sie, ze to jednak ukazanie emocji jest ponadczasowe.
    kolory, poza dyptykiem nr. 2 wyszly niekorzystnie (szczegolnie przeszkadzaja rozne wariacje odcieni skory)
    mysle ze gdyby zostawic bardziej naturalna kolorystyke i do twoich interesujacych kompozycji dodac zdecydowanie wiecej emocji, w moim osobistym ratio ocenilbym calosc na 5
    teraz daje 3, za w/w brak emocji i niekorzystna kolorystyke.
    a tak z ciekawosci.. jakim sprzetem fociles na tym plenerze kolego?
    Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów