Pomysł akurat mogę zrozumieć - coś na zasadzie kontrastu: tu biel sukni, prestiż, glamour a z drugiej strony brudne maszyny, błoto. Tylko, że z tego co widzę to na budowie są zaledwie dwa zdjęcia a reszta jest kompletnie niezwiązana z niczym....
Pomysł akurat mogę zrozumieć - coś na zasadzie kontrastu: tu biel sukni, prestiż, glamour a z drugiej strony brudne maszyny, błoto. Tylko, że z tego co widzę to na budowie są zaledwie dwa zdjęcia a reszta jest kompletnie niezwiązana z niczym....
Na ostatnich przynajmniej przestali gapić się w obiektyw. Generalnie, tak sobie, obróbka mocno przesadzona ale i tak nie przykryła nijakiej treści.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Obrobke przelkne. Kolory ciekawe ale kadry sa nudne a przedewszyskim para.
Co to za pomysl zrobmy portret z koparka i soja na nim jak by tam mialo byc romantycznie. Rozumiem robic sesje z dziwnych miejscach ale musi byc jaka interakcja miedzy para a otoczeniem. Robimy sesje w kamieniolomie, ok ale daj im jakies mloty czy kilofy, nie wiem cokolwiek. Przy takich pozach pary te zdjecia chyba lepiej wyszly by pod drzewem w parku.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK