Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Adobe CS5 - 85% zniżki dla nauczycieli i studentów

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Wszystkie wersje są wystawione w sklepie na Alle.... na aukcjach. Można kupić PS 5 i Lightruma 3 w wrsji dla studentów i nauczycieli . PS 5 kosztuje 949zł a Lightrum 3 eng 395zł Sklepy Wrocław i Trójmiasto.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Denderi, dzięki za linka, wiele się wyjaśniło. Wiem już, że na pewno można używać oprogramowania po zakończeniu studiów i do celów komercyjnych.

Pozostała kwestia akredytacji, w tym FAQ, nadal mówią o akredytacji uczelni. Cóż, najwyżej zwrócę zakupiony produkt, jeśli nie przyznają mi kodu aktywacyjnego, ponoć jest taka możliwość. Przynajmniej w sklepie edukacyjnym Adobe.

W takim razie sprawa się niemal w 100% wyjaśniła. Jeszcze raz dzięki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Denderi, dzięki za linka, wiele się wyjaśniło. Wiem już, że na pewno można używać oprogramowania po zakończeniu studiów i do celów komercyjnych.

Pozostała kwestia akredytacji, w tym FAQ, nadal mówią o akredytacji uczelni. Cóż, najwyżej zwrócę zakupiony produkt, jeśli nie przyznają mi kodu aktywacyjnego, ponoć jest taka możliwość. Przynajmniej w sklepie edukacyjnym Adobe.

W takim razie sprawa się niemal w 100% wyjaśniła. Jeszcze raz dzięki.
    Jaka to uczelnia? Ma prawo nadawać tytuł licencjata/magistra/dr-a? Jeśli tak, to znaczy że ma akredytację (to jest akredytacja państwowa nie adobe). Dlaczego chcesz kupować poprzez adobe store?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

ja mogę kupić jestem nauczycielem ..... i raczej ni bedę więc ADOBE w celach komercyjnych ... za 900PLN hmmmm nieźle .

Dopiero zaczyna Awatar conti
    Miasto
    św. Wieży

Domyślnie

A jak się ma cena Komputronika czy Allegro do tej oferowanej w sklepie Adobe która wynosi 199$ za CS5 Ex. W sklepie Adobe wychodzi na nasze jakieś 570 zł plus dojdą oczywiście jakieś koszty manipulacyjne (wymiana dolara na euro i prowizje). I tu się rodzi pytanie, czy ktoś kupował tym kanałem dystrybucyjnym i jakie są to koszty. Nie sądzę aby wynosiły jak w niektórych przypadkach ofert ponad 400zł.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conti Zobacz posta
    A jak się ma cena Komputronika czy Allegro do tej oferowanej w sklepie Adobe która wynosi 199$ za CS5 Ex. W sklepie Adobe wychodzi na nasze jakieś 570 zł plus dojdą oczywiście jakieś koszty manipulacyjne (wymiana dolara na euro i prowizje). I tu się rodzi pytanie, czy ktoś kupował tym kanałem dystrybucyjnym i jakie są to koszty. Nie sądzę aby wynosiły jak w niektórych przypadkach ofert ponad 400zł.
    Pozdrawiam
    Pomyliłeś CS5 z Creative Suite 5
    CS5 jest za tyle co w Adobe http://www.komputronik.pl/index.php/...t_Edition.html
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    Jaka to uczelnia? Ma prawo nadawać tytuł licencjata/magistra/dr-a? Jeśli tak, to znaczy że ma akredytację (to jest akredytacja państwowa nie adobe). Dlaczego chcesz kupować poprzez adobe store?
    Jeśli tak, to inna bajka, moja uczelnia jak najbardziej ma prawa nadawania tytułów magistra i doktora. Poza tym, już zakupiłem kiedyś licencję na CS 3 też na studenta i mi kod aktywacyjny przyznali. Jeśli więc nie chodzi o jakąś konkretną listę, której nie można było znaleźć, to już wszystko jasne. Na bank dostanę kod aktywacyjny.

Dziki jeszcze raz, teraz już wszystkie wątpliwości się wyjaśniły.

Miasto
    św. Wieży

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Co mam powiedzieć? Że w USA nie ma VAT więc jest trochę taniej? Dobra odpowiedź?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    św. Wieży

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Co mam powiedzieć?
    Że nie pomyliłem CS5 z Creative Suite 5
    Ale jak już jest temat o wersji studencko-nauczycielskiej to rozważmy temat w kategoriach czysto akademickich
    Czy kupując w USA on-line nie będzie jednak taniej?
    Pozdrawiam

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów