Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: Adobe CS5 - 85% zniżki dla nauczycieli i studentów

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Denderi, dzięki za linka, wiele się wyjaśniło. Wiem już, że na pewno można używać oprogramowania po zakończeniu studiów i do celów komercyjnych.

Pozostała kwestia akredytacji, w tym FAQ, nadal mówią o akredytacji uczelni. Cóż, najwyżej zwrócę zakupiony produkt, jeśli nie przyznają mi kodu aktywacyjnego, ponoć jest taka możliwość. Przynajmniej w sklepie edukacyjnym Adobe.

W takim razie sprawa się niemal w 100% wyjaśniła. Jeszcze raz dzięki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Denderi, dzięki za linka, wiele się wyjaśniło. Wiem już, że na pewno można używać oprogramowania po zakończeniu studiów i do celów komercyjnych.

Pozostała kwestia akredytacji, w tym FAQ, nadal mówią o akredytacji uczelni. Cóż, najwyżej zwrócę zakupiony produkt, jeśli nie przyznają mi kodu aktywacyjnego, ponoć jest taka możliwość. Przynajmniej w sklepie edukacyjnym Adobe.

W takim razie sprawa się niemal w 100% wyjaśniła. Jeszcze raz dzięki.
    Jaka to uczelnia? Ma prawo nadawać tytuł licencjata/magistra/dr-a? Jeśli tak, to znaczy że ma akredytację (to jest akredytacja państwowa nie adobe). Dlaczego chcesz kupować poprzez adobe store?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    Jaka to uczelnia? Ma prawo nadawać tytuł licencjata/magistra/dr-a? Jeśli tak, to znaczy że ma akredytację (to jest akredytacja państwowa nie adobe). Dlaczego chcesz kupować poprzez adobe store?
    Jeśli tak, to inna bajka, moja uczelnia jak najbardziej ma prawa nadawania tytułów magistra i doktora. Poza tym, już zakupiłem kiedyś licencję na CS 3 też na studenta i mi kod aktywacyjny przyznali. Jeśli więc nie chodzi o jakąś konkretną listę, której nie można było znaleźć, to już wszystko jasne. Na bank dostanę kod aktywacyjny.

Dziki jeszcze raz, teraz już wszystkie wątpliwości się wyjaśniły.

Uprawnienia umieszczania postów