Jak macie jakieś pytania wyślijcie mejla na edu-online@adobesupport.com albo po prostu zadzwońcie.
- Wersja polska
- płytka sztuk jeden w pudełku
- Zakup Cortland
- Zakup tylko CS5 Extended
- Warunki licencji
- krok po kroku - wpisujesz link który dostajesz w pudełku, zakładasz sobie konto na stronie adobe, wypełniasz formularz rejestracyjny(po angielsku), dołączasz skany wymaganych dokumentów i wysyłasz, to wszystko.
Ja kupiłem na stronie komputronika - 980 zł (cena się waha w zależności od kursu walut) http://www.komputronik.pl/index.php/...t_Edition.html.
Jest to wersja dla uczniów i nauczycieli z możliwością wykorzystania komercyjnego (dotyczy uczniów, studentów i nauczycieli różnego stopnia szkół), dowiadywałem się tego w komputroniku i u przedstawiciela adobe.
Jak napisano wyżej:
1. zamawiasz
2. po otrzymaniu pudełka z płytą DVD (PS CS 5 Extended PL, 32 i 64-bit) skanujesz dokument uprawniający Cię do takiego zakupu i wysyłasz go przy pomocy formularza rejestracji
3. po krótkim czasie otrzymujesz kod licencyjny
4. instalujesz i cieszysz się![]()
Marki trzy.
Przymierzam się do zakupu Master Collection CS5, jako, że w najbliższym czasie przestanę być studentem. W zasadzie jestem zdecydowany, mam tylko wątpliwości dotyczące licencjonowania.
1) Czy jeśli kupie Master Collection jako student, po czym skończę studia, będę mógł go nadal używać na tych samych prawach, co będąc studentem? Nie opłaca mi się kupować całego zestawu oprogramowania, jeżeli ma mi posłużyć przez mniej niż pół roku.
2) Czy kwestie wykorzystania komercyjnego i akredytacji szkół, zostały już ostatecznie wyjaśnione? Można używać komercyjnie i akredytacja szkoły nie jest potrzebna?
3) Gdzie mogę znaleźć licencję Master Collection w wersji dla studentów i nauczycieli, żebym mógł ją sobie poczytać? Gdzieś na stronie Adobe, jak mniemam, ale nie potrafię znaleźć. Może ktoś może wskazać linka, albo podesłać na @ ?
Witam.
A ja mam pytanie czy ta zniżka dotyczy danych kierunków na uczelniach? czy jest dla studentów obojetnie jakich uczelni i kierunków studiów?
Bo tak się zastanawiam czy mógł bym sobie sprawić cs5 a jestem teraz studentem Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie ?
EOS + L i kupa gratów ...
Będę musiał sprawdzić bo właściwie jestem podchorążym no ale fakt faktem są to studia,wojskoweSkoro student elektroniki i telekomunikacji na Akademii Morskiej dostał, to Ty też dostaniesz. Nie doczytałem się o jakichś wyjątkach.![]()
EOS + L i kupa gratów ...
Tu jest wszystko cz. na b. http://www.adobe.com/pl/education/st...ition/faq.html
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---