Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Wątek: Adobe CS5 - 85% zniżki dla nauczycieli i studentów

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dominooo Zobacz posta
    Czyli zaoczne studia na UŁ już odpadają mimo, że Łódzki ma akredytację...
    No to chyba sobie nie kupię.
    NIE MA ŻADNYCH LIST Z AKREDYTACJAMI !!!!

Wimal ma stare info na 2004 , możliwe że wtedy tak było. Zmieniła się licencja , a sklepy pewnie nadal swoje piszą żeby frajerów na pełne komercje łapać , bo ludzie nie świadomi.
    no comment...

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

Jak macie jakieś pytania wyślijcie mejla na edu-online@adobesupport.com albo po prostu zadzwońcie.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    @ marek_zielona
    Możesz podać więcej szczegółów? Czy kupiłeś polską czy angielską wersję? Czy masz płytki, czy była to wersja download only? Czy kupowałeś przez stronę Adobe czy gdzieś lokalnie. Czy kupiłeś samego Photoshopa CS 5 czy zestaw programów Adobe?

Najlepiej by było wszystko krok po kroku, tak abym mógł to powtórzyć bez większego problemu.

@ pawel-foto
    Jak możesz, to podesłał byś namiary na tego sprzedawcę na PW.
    - Wersja polska
    - płytka sztuk jeden w pudełku
    - Zakup Cortland
    - Zakup tylko CS5 Extended
    - Warunki licencji
    - krok po kroku - wpisujesz link który dostajesz w pudełku, zakładasz sobie konto na stronie adobe, wypełniasz formularz rejestracyjny(po angielsku), dołączasz skany wymaganych dokumentów i wysyłasz, to wszystko.
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Ja kupiłem na stronie komputronika - 980 zł (cena się waha w zależności od kursu walut) http://www.komputronik.pl/index.php/...t_Edition.html.
    Jest to wersja dla uczniów i nauczycieli z możliwością wykorzystania komercyjnego (dotyczy uczniów, studentów i nauczycieli różnego stopnia szkół), dowiadywałem się tego w komputroniku i u przedstawiciela adobe.
    Jak napisano wyżej:
    1. zamawiasz
    2. po otrzymaniu pudełka z płytą DVD (PS CS 5 Extended PL, 32 i 64-bit) skanujesz dokument uprawniający Cię do takiego zakupu i wysyłasz go przy pomocy formularza rejestracji
    3. po krótkim czasie otrzymujesz kod licencyjny
    4. instalujesz i cieszysz się
    Marki trzy.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przymierzam się do zakupu Master Collection CS5, jako, że w najbliższym czasie przestanę być studentem. W zasadzie jestem zdecydowany, mam tylko wątpliwości dotyczące licencjonowania.

1) Czy jeśli kupie Master Collection jako student, po czym skończę studia, będę mógł go nadal używać na tych samych prawach, co będąc studentem? Nie opłaca mi się kupować całego zestawu oprogramowania, jeżeli ma mi posłużyć przez mniej niż pół roku.

2) Czy kwestie wykorzystania komercyjnego i akredytacji szkół, zostały już ostatecznie wyjaśnione? Można używać komercyjnie i akredytacja szkoły nie jest potrzebna?

3) Gdzie mogę znaleźć licencję Master Collection w wersji dla studentów i nauczycieli, żebym mógł ją sobie poczytać? Gdzieś na stronie Adobe, jak mniemam, ale nie potrafię znaleźć. Może ktoś może wskazać linka, albo podesłać na @ ?

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Witam.
    A ja mam pytanie czy ta zniżka dotyczy danych kierunków na uczelniach? czy jest dla studentów obojetnie jakich uczelni i kierunków studiów?

Bo tak się zastanawiam czy mógł bym sobie sprawić cs5 a jestem teraz studentem Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie ?
    EOS + L i kupa gratów ...

Bywalec Awatar kiray
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Witam.
    A ja mam pytanie czy ta zniżka dotyczy danych kierunków na uczelniach? czy jest dla studentów obojetnie jakich uczelni i kierunków studiów?

Bo tak się zastanawiam czy mógł bym sobie sprawić cs5 a jestem teraz studentem Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie ?
    Skoro student elektroniki i telekomunikacji na Akademii Morskiej dostał, to Ty też dostaniesz. Nie doczytałem się o jakichś wyjątkach.

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Skoro student elektroniki i telekomunikacji na Akademii Morskiej dostał, to Ty też dostaniesz. Nie doczytałem się o jakichś wyjątkach.
    Będę musiał sprawdzić bo właściwie jestem podchorążym no ale fakt faktem są to studia,wojskowe
    EOS + L i kupa gratów ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Przymierzam się do zakupu Master Collection CS5, jako, że w najbliższym czasie przestanę być studentem. W zasadzie jestem zdecydowany, mam tylko wątpliwości dotyczące licencjonowania.

1) Czy jeśli kupie Master Collection jako student, po czym skończę studia, będę mógł go nadal używać na tych samych prawach, co będąc studentem? Nie opłaca mi się kupować całego zestawu oprogramowania, jeżeli ma mi posłużyć przez mniej niż pół roku.

2) Czy kwestie wykorzystania komercyjnego i akredytacji szkół, zostały już ostatecznie wyjaśnione? Można używać komercyjnie i akredytacja szkoły nie jest potrzebna?

3) Gdzie mogę znaleźć licencję Master Collection w wersji dla studentów i nauczycieli, żebym mógł ją sobie poczytać? Gdzieś na stronie Adobe, jak mniemam, ale nie potrafię znaleźć. Może ktoś może wskazać linka, albo podesłać na @ ?
    A powiedz - na które pytanie nie znalazłeś odpowiedzi czytając warunki zakupu i o jakie kwestie akredytacji wymagały wyjaśnienia?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów