Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Liga Światowa: Polska - Kuba, Atlas Arena Łódź

Domyślnie Liga Światowa: Polska - Kuba, Atlas Arena Łódź

Witam,
    czy nie ma problemu z wniesieniem lustrzanki na mecz?
    bo znalazłem informację że

"organizator zastrzega sobie prawo odmówić wniesienia na teren imprezy oraz użycia w trakcie imprezy aparatu fotograficznego, kamery lub innego rodzaju sprzętu nagrywającego audio-video"

czy jest to tylko formalny zapis a aparatów nit nie kontroluje

Coś już napisał Awatar meehaw
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ac/dc Zobacz posta
    Witam,
    czy nie ma problemu z wniesieniem lustrzanki na mecz?
    bo znalazłem informację że

"organizator zastrzega sobie prawo odmówić wniesienia na teren imprezy oraz użycia w trakcie imprezy aparatu fotograficznego, kamery lub innego rodzaju sprzętu nagrywającego audio-video"

czy jest to tylko formalny zapis a aparatów nit nie kontroluje
    To jakiś chory przepis. We Wrocławiu bez problemów wnosiłem białasa na ligę światową i nikt nie robił problemów (z tym, że żadnego zakazu wnoszenia aparatów nie widziałem). W sobotę i niedziele idę na Polska-Argentyna i też mam zamiar zabrać sprzęt.

Pzdr,
    M
    Pentaxian

Domyślnie

nie ma najmniejszego problemu wnoszę na Arenę cały plecak ze sprzętem
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Domyślnie

Dzięki za odpowiedzi, w takim razie biorę aparat

Początki nałogu

Domyślnie

Byłem na Memoriale Wagnera w Atlas Arenie, przy wejściu ochrona zainteresowana była bardziej tym czy nie wnoszę wody mineralnej w opakowaniu większym niż 1 litr niż sprzętem foto. Inną sprawą jest to, że odległość od trybun do boiska jest jednak dość spora, a wejścia na płytę strzegą ochroniarze i sprawdzają akredytacje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jkl8 Zobacz posta
    Byłem na Memoriale Wagnera w Atlas Arenie, przy wejściu ochrona zainteresowana była bardziej tym czy nie wnoszę wody mineralnej w opakowaniu większym niż 1 litr niż sprzętem foto. Inną sprawą jest to, że odległość od trybun do boiska jest jednak dość spora, a wejścia na płytę strzegą ochroniarze i sprawdzają akredytacje.
    byłem rok temu na brazylii, potwierdzam że nawet o tym nie myślałem że mogą mi nie pozwolić wejść. jako dowód http://www.flickr.com/photos/enforce...th/3668921023/

w tym roku powtórka
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a dodam jeszcze http://uokik.gov.pl/download.php?plik=6250 doczepili się min. do klauzul związanych z zastrzeżeniem wnoszenia kamer i aparatów. zawsze można się na to powołać że ta klauzula wg uokiku jest niezgodna. nie muszą dokładnie wiedzieć o co chodzi.
    Ostatnio edytowane przez enforces ; 26-06-2010 o 10:23 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 650D | Sigma 50mm 1.4F | C 16-35mm L II | S 17-70mm F2.8-4.5 | Canon 580ex II

Flickr

Bywalec Awatar Joshec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Koledzy, wiecie coś na temat wnoszenia sprzętu foto na trwający właśnie (20-22.08.2010) Memoriał Huberta Wagnera w Bydgoszczy? Da się wnieść białą eLkę bez problemu?

Uprawnienia umieszczania postów