Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Yongnuo 560

Uzależniony

Domyślnie

Tak S1 i S2 wykrywa tylko błysk innej lampy i wyzwala w tym samym momencie (S2 na drugi błysk).

Domyślnie

Dzięki bardzo za pomoc teraz będzie mi już łatwiej z ta wiedzą

Zablokowany

Domyślnie

Miałem cztery różne modele lampy YN. Jeśli chodzi o "manualne błyskanie" to naprawdę warto dorzucić grosza do YN-560. Jakość wykonania - jest solidniejsza, bardziej zwarta, z lepszego tworzywa, do tego dużo fajniejsza i nie powodująca frustracji klapka baterii, zoom, większa moc, sygnalizacja dźwiękiem. Naprawdę, przyzwoita lampka.

Coś już napisał Awatar pathar
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Potwierdzam słowa poprzedniego użytkownika enthorpia. Sam mam dwie lampy Yongnuo YN-560, obie kupione przez Ebay-a w Hongkongu i muszę powiedzieć, że sprawują się wyśmienicie. Rzeczywiście są dobrze wykonane, solidne i bardzo dobre do manualnego błyskania. Polecam.

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Yongnuo 560

Mam pytanie:
    Jakie są znaczące różnice między wersją I a II i czy są dostępne tabelki obrazujące zależność odległość/przysłona?
    dobrze się stało, że źle się stało

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Yongnuo 560

II ma wyswietlacz LCD, I tylko przyciski i LEDy, II ma tez tryb stroboskopowy.
    Tabelki to moze gdzies w sieci znajdziesz, ale przy cyfrowym aparacie juz nie sa tak potrzebne jak przy analogu. Robisz zdjecie, sprawdzasz jak sie naswietlilo, wprowadzasz poprawke i robisz drugie.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów