Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: rzućcie okiem na to zdjęcie

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Zalezy od fotografa, momentu, zmeczenia łapek itp... 1/200 przy 480mm ekwiw. nie daje gwarancji nieporuszenia. IS tylko pomaga uzyskac nieporuszone zdjecia a nie ZAPEWNIA.
    Vitez, ja wiem, że normalnie takie zdjęcie łatwo poruszyć, ale do tych zdjęć podchodziłem dość starannie, bo chciałem zobaczyć co to szkło jest warte, poszedłem do lasu, do którego mam 1 km i niczym sie tam nie zmęczyłem...dziwnie to wygląda...albo ten IS daje bardzo niewiele...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    Vitez, ja wiem, że normalnie takie zdjęcie łatwo poruszyć, ale do tych zdjęć podchodziłem dość starannie, bo chciałem zobaczyć co to szkło jest warte, poszedłem do lasu, do którego mam 1 km i niczym sie tam nie zmęczyłem...dziwnie to wygląda...albo ten IS daje bardzo niewiele...
    to może rzuć z kilka zdjęć bo na podstawie jednego to nie bardzo można coś powiedzieć.
    mówisz, że do tych zdjęć podchodziłeś dość starannie (cokolwiek to znaczy ) i co? na wszystkich jest ten sam efekt??

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Tytus, wygląda na poruszone po próbie ostrzenia jakimś softem... wiem, bo czesto miewam podobne fotki :-(
    Pozdrawiam
    Marek

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów