No to juz jest konkretne wyjasnienie,jezeli jest wolniejszy od 10D to rzeczywiscie komfort uzytkowania chyba zaden. Pozdrawiam
No to juz jest konkretne wyjasnienie,jezeli jest wolniejszy od 10D to rzeczywiscie komfort uzytkowania chyba zaden. Pozdrawiam
EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX
chyba na dpreview czytałem, że to swojego rodzaju kopia któregoś tam, już niemłodego modelu Kodaka.
Niniejszym informuje, ze cały mój sprzet wyprodukowany przez Nikona i dla Nikona trafił wczoraj na Allegro.
Pewnie wkrótce stanę się właścicielem Canona, i pewnie 350ki bo po pierwsze ma wszystko co potrzebne do robienia zdjec, a po drugie nie liczy sie czym, tylko liczy sie jak.
A do kupna sam sie przekonalem - kolega pozyczyl mi starego 300D z 50/1,4 i sie zakochalem w tym szkle....
koniec kropka
Pozdrawiam, Michal
Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.
Mikie_001: Jak juz zanabedziesz, to pochwal sie fotami, zazwyczaj z duza przyjemnoscia ogladalem twoje foty na forum nikona w dziale makro.
oj nie wiem czy macro beda.... nie wiem
co ja biedny zuczek moge..... ostatnio macro mi sie znudzilo i zamierzam sprobowac swych sil, ale w portrecie B/W
pozyjemy - zobaczymy
Pozdrawiam, Michal
Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.