Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Szybki konkurs fotograficzny z serii "Foto inaczej"

Bywalec Awatar wizja
    Miasto
    poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaW
    A można zgłaszać propozycje tematyki?
    nie bo pewnie masz już coś gotowego :wink:

ps. GRATULUJĘ! masz pomysła chopie
    konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Magdalena
    Guest

Domyślnie

No dobrze skoro juz wiem, że się spóźniłam to moze zadam dwa banalne pytania .... dlaczego zdjęcie w albumie jest takie ciemne? dlaczego zdjęcie obok mojego imienia jest takie małe? Jestem baaaardzo początkująca

[ Dodano: 21-08-2004 ]
    widelec i inne sztućce mogą być wdzięcznym tematem

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magdalena
    No dobrze skoro juz wiem, że się spóźniłam to moze zadam dwa banalne pytania .... dlaczego zdjęcie w albumie jest takie ciemne? dlaczego zdjęcie obok mojego imienia jest takie małe? Jestem baaaardzo początkująca
    Zdjecie w albumie jest takie, jakie umiesciłas, ale miniaturka zdjecia jest skompresowana jakims skopanym algorytmem i ma fatalną jakosc... Moze admin zmieni cos w tej kwestii?
    Co do avatarka - poczytaj dokladnie jakie moze miec maksymalne rozmiary i wage i umiesc wlasnie takiego, bedzie OK.

[ Dodano: 21-08-2004 ]
    widelec i inne sztućce mogą być wdzięcznym tematem
    Sztucce tak, ale w KISIELU!!!
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto
    Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Bywalec Awatar wizja
    Miasto
    poznań

Domyślnie

kisiel spoko pewnie będzie w zakamarkach ludzkiej wyobraźni

PS. dodałem sobie POZA KOŃKURSEM fotkę z zapałką. Nie będę kasował poprzedniej - com zrobił tom zrobiłem, trudno, przełknę tamto zdjęcie

po prostu jestem ELASTYCZNY

PSS. dziś sobota - miał być nowy konkurs
    konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Magdalena
    Guest

Domyślnie

Co do avatarka - poczytaj dokladnie jakie moze miec maksymalne rozmiary i wage i umiesc wlasnie takiego, bedzie OK.
    Zmierzyłam i zważyłam Po prostu wcześniej dopasowywałam piksele do wagi...i robiłam to w złym miejscu Doszłam do wniosku, że takie będzie lepsze- nie widać tego obrazu w tle Dzięks

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Doszłam do wniosku, że takie będzie lepsze- nie widać tego obrazu w tle Dzięks
    Moze powtorz zdjecie ale tym razem bez obrazka w tle?

Magdalena
    Guest

Domyślnie

Muszę to wytłumaczyć siostrze

[ Dodano: 22-08-2004 ]
    Siostra powiedziała, że zdjęcia sa niepowtarzalne.

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Dodałem konkursową fotkę, zapraszam do oglądania. Kolory naturalne, ingerencja szopowa minimalna (crpo i poprawki po zmniejszeniu). Swoją drogą to aktywnosc fotograficzna forumowiczow jest tragiczna, ale w gębie to każdy mocny
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto
    Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ale w gębie to każdy mocny
    O przepraszam, proszę mnie do tego nie mieszać - ja z opóźnieniem, ale wykonałem swój obywatelski obowiązek :P Jeśli chodzi o część 2-gą konkursu, to podczas wczorajszej sesji,kiedy poszedłem za potrzebą, mój 6-cio letni Asystent zeżarł mi większą część planu zdjęciowego i muszę od nowa dokonać niezbędnych zakupów :wink:

Arkan
    Pentax K-5 II, Leica M9

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    ale w gębie to każdy mocny
    O przepraszam, proszę mnie do tego nie mieszać - ja z opóźnieniem, ale wykonałem swój obywatelski obowiązek :P Jeśli chodzi o część 2-gą konkursu, to podczas wczorajszej sesji,kiedy poszedłem za potrzebą, mój 6-cio letni Asystent zeżarł mi większą część planu zdjęciowego i muszę od nowa dokonać niezbędnych zakupów :wink:

Arkan

Jakie to rozne przeciwnosci losu spotykaja fotografow... Ale tfardy bądź, wytrwalosc zostanie nagrodzona, zrob dzis nowa sesje (ale przed sesją nie zapomnij sie wysikac )
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów