Zostałem również oszukany , kupiłem tę lampę dwa tygodnie temu i do dziś nie doszła, jutro sprawę zgłaszam na policję.
Pełne dane:
Przemek Milner
ul.Okopowa 37
82-200Mallbork
tel\692760099
Zostałem również oszukany , kupiłem tę lampę dwa tygodnie temu i do dziś nie doszła, jutro sprawę zgłaszam na policję.
Pełne dane:
Przemek Milner
ul.Okopowa 37
82-200Mallbork
tel\692760099
Ja kiedyś (jakiś rok temu) kupiłem od niego aparat. Też straciłem kupę nerwów, ale ostatecznie aparat doszedł po dość długim czasie oczekiwania. Później tłumaczył się, że zmienił numer telefonu.
W pewnym momencie już się nawet pogodziłem z utratą pieniędzy...
Mam nadzieję, że i wasz sprzęt w końcu do was dojdzie.
Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon
Absolutnie nie ma co sie godzic na utrate pieniedzy, sprawe zglaszac na policje, nawet jesli chodzi o kwote rzedu 100 zl. Moja kobieta robi czesto zakupy na allegro (glownie ciuchy) i czesto sie zdarza ze wlasnie sprzedajacy przedluzaja termin przeslania towaru (juz oplaconego), wysylaja falszywe nr nadania, twierdza ze przedmiot poszedl zwyklym listem (a umowa byla na polecony) i za kazdym razem policja takich delikwentow prostowala i pieniadze zostaly oddane.
10D + Stuff
pan Milner zwrócił mi dziś 400 zł...zostało mu jeszcze 350...odpowiada na maile...czekam jeszcze na resztę, jeśli jej nie otrzymam to prostyą drogą zmierzam na komisariat i robię wiję w lokalnej Malbordzkiej prasie. Zyczę nam wszystkim więcej roztropności.
Nie rób żadnych "wiji", tylko zagłaszaj na policję.
Koleś ma pewnie więcej osob na sumieniu.
i jak ładnie google zaindeksowały ten wątek..
ciężko będzie o dalsze "sprzedaże" bo jak ktokolwiek kupujący wpisze imię i nazwisko w google to na początku trafia tutaj..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|