do Basica można montować wszystko co ma mocowanie Bowensowskie czyli z trzema wypustkami
zerknij w linka i na pierwsze zdjęcie od lewej w miniaturach widać tam sposób mocowania akcesoriów a dokładnie te wcięcia pod reflektorem do parasolek który ogólnie jest w komplecie.
LINK
Co do wyboru lamp zawsze dobieram pod klienta pomieszczenie oraz pod to jaką najczęściej będzie uprawiał fotografie itd itpa najbardziej lubie jak klient mówi mam np przeznaczone tyle i tyle kasy na wyposażenie studia,studyjka i nieraz odradzam bo wiem że chce wydać za dużo a nieraz dodaje do listy zakupowej bo np czegoś mu braknie do danego zlecenia
wszystko zależy od preferencji jak wyżej
Powiem takjeżeli miałeś już do czynienia z fotografią studyjną to więcej lamp o odpowiedniej mocy będzie lepszym wyborem ze względu na to że masz możliwość czarować światłem, a jeżeli dopiero zaczynasz to proponuje kupić zestaw Basic plus blenda 5w1 i powoli zapoznawać się ze światłem bo wierz mi że jak nakupisz za dużo to sie pogubisz i na bank pozalewasz masakryczną ilością przypadkowo padającego światła modeli,produkty itp
dokupic zawsze można z tym nie ma problemu i nie ma sensu odrazu wydawać mase kasy.