Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 67

Wątek: Obiektyw długi i tani

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    A Raynoxa do macro nie mozna na to szkło zalożyć ??

da sie... Flanel jest najlepszym przykladem ile mozna wyciagnac z kita, radze zajrzec w jego galerie makro...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacam
    Ja robie zdjęcia tanimi wynalazkami, wole robić zdjęcia, niż czekać i zbierać kasę na super obiektywy.
    Moje podejscie - nie zbierac kasy tylko wziac kredyt i splacac kase. Prawie na to samo wychodzi finansowo (biorac pod uwage oprocentowanie promocyjnych kredytow vs inflacja) a zamiast paru lat zbierania i czekania masz sprzet od razu w reku i pare lat dluzej robisz lepsze foty lepszym sprzetem.

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Prawie na to samo wychodzi finansowo (biorac pod uwage oprocentowanie promocyjnych kredytow vs inflacja)
    Poważnie ?? Najniższy kredyt jaki widziałem to 7,3% (konsupcyjny) a infalcja na poziomie ?? 3,5 % ... chyba

Ale masz rację, że kredyt jest dobrą drogą do szybkiej realizacji marzeń.
    Pozdrawiam
    Marek

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Poważnie ?? Najniższy kredyt jaki widziałem to 7,3% (konsupcyjny) a infalcja na poziomie ?? 3,5 % ... chyba
    1) Dlatego napisalem "prawie"

2) Ja pracuje w banku i pozyczki pracownicze w formie kredytu mamy baaardzo nisko oprocentowane, no ale to juz taki personalny przywilej wiec nie uzyje tego jako argumentu, wole bazowac na slowku "prawie", ktore jak wiadomo - robi wielka roznice

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

1) Dlatego napisalem "prawie"

2) Ja pracuje w banku i pozyczki pracownicze w formie kredytu mamy baaardzo nisko oprocentowane, no ale to juz taki personalny przywilej wiec nie uzyje tego jako argumentu, wole bazowac na slowku "prawie", ktore jak wiadomo - robi wielka roznice
    moja żona też pracuje w banku, jedyne co zyskuje z tego powodu, to brak prowizji..nic więcej.
    Ale widać są lepsze banki niż PeKaO SA
    Pozdrawiam
    Marek

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Lepsze to takie, które dają dobre warunki swoim pracownikom, czy klientom?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Lepsze to takie, które dają dobre warunki swoim pracownikom, czy klientom?
    jedno i drugie ?
    Pozdrawiam
    Marek

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

jedno i drugie ?
    To moj CHYBA sie zalicza do tych pierwszych (dobre warunki dla pracownikow, jesli chodzi o konta, oplaty, pozyczki)... wsrod klientow indywidualnych znajduje sie daleko w rankingu... wsrod klientow biznesowych znajduje sie daleko z przodu za to ... wiec ciezko okreslic ... no ale koniec OT

Domyślnie

Moje podejscie - nie zbierac kasy tylko wziac kredyt i splacac kase. Prawie na to samo wychodzi finansowo (biorac pod uwage oprocentowanie promocyjnych kredytow vs inflacja) a zamiast paru lat zbierania i czekania
    Widzisz wszystko zależy od punktu widzenia.
    Mam żonę i dwójkę dzieciaków, i nie kupił bym na kredyt sprzętu, który służy mi tylko do zabawy, mam inne priorytety
    Patrząc na swoje zdjęcia, chciałbym widzieć ciekawsze kadry, lepsze grę światła, więcej emocji, opowiedzieć jakąś historię. Jeszcze tego wszystkiego nie potrafię, ale wiem aby tego się uczyć nie muszę mieć super drogiego sprzętu.

masz sprzet od razu w reku i pare lat dluzej robisz lepsze foty lepszym sprzetem.
    po ostatnich postach raczej bym z tym polemizował, sprzęt niestety trzeba umieć wykorzystać.

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów