Nie wiem i chyba ciezko bedzie znalezc kogos kto sprawdzal taki zestaw gdyz komplet pierscieni (canona z przeniesieniem AF) to pareset zlotych.Zamieszczone przez MarekC
Nie wiem i chyba ciezko bedzie znalezc kogos kto sprawdzal taki zestaw gdyz komplet pierscieni (canona z przeniesieniem AF) to pareset zlotych.Zamieszczone przez MarekC
A Raynoxa do macro nie mozna na to szkło zalożyć ??Zamieszczone przez gonzo44
Pozdrawiam
Marek
pewnie moznaZamieszczone przez MarekC
Gawryl sprawdzał w sklepie fotoZamieszczone przez MarekC
Efekt przyzwoity, ale czemu miałby nie być. Sam obiektyw 100-300 sprawuje się bardzo przyzwoicie. Na allegro można dorwać go koło 1.1k chyba.
poszukaj na allegro czasem się trafia 70-200 4L za ok 2tyś i to będzie wdzięczny obiektyw którego nie będziesz żałował, unikaj tanich wynalazków bo ani nie zrobisz fajnego zdjęcia a jak będziesz sprzedawał to stracisz....
Dziękuję wszystkim za pomoc. Jakby były jeszcze jakieś sugestie to chętnie wszystkich wysłucham. Może ktoś wstawiłby link do opisu polecanego obektywu.
Pozdrawiam.
Ja robie zdjęcia tanimi wynalazkami, wole robić zdjęcia, niż czekać i zbierać kasę na super obiektywy.Zamieszczone przez Hoody
kupiłem sigmę 70-300mm apo, dla mnie 100mm po kropie to za dużo, zależało mi także na makro. Może nie dorównuje on obiektywom ze znaczkiem L, ale można nim robić przyzwoite zdjęcia: tele makro
Zdjęcia te dobrze wyglądają na odbitkach 20x30xm
A tu link do strony producenta:
http://www.sigma-foto.pl/index.php?o...=page&SubMenu=
canon | tylko zdjęcia pamiątkowe
Dzięki za taki głos. Fotki naprawdę ładne.