pewnie moznaZamieszczone przez MarekC
pewnie moznaZamieszczone przez MarekC
Zamieszczone przez MarekC
da sie... Flanel jest najlepszym przykladem ile mozna wyciagnac z kita, radze zajrzec w jego galerie makro...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Gawryl sprawdzał w sklepie fotoZamieszczone przez MarekC
Efekt przyzwoity, ale czemu miałby nie być. Sam obiektyw 100-300 sprawuje się bardzo przyzwoicie. Na allegro można dorwać go koło 1.1k chyba.
poszukaj na allegro czasem się trafia 70-200 4L za ok 2tyś i to będzie wdzięczny obiektyw którego nie będziesz żałował, unikaj tanich wynalazków bo ani nie zrobisz fajnego zdjęcia a jak będziesz sprzedawał to stracisz....
Ja robie zdjęcia tanimi wynalazkami, wole robić zdjęcia, niż czekać i zbierać kasę na super obiektywy.Zamieszczone przez Hoody
kupiłem sigmę 70-300mm apo, dla mnie 100mm po kropie to za dużo, zależało mi także na makro. Może nie dorównuje on obiektywom ze znaczkiem L, ale można nim robić przyzwoite zdjęcia: tele makro
Zdjęcia te dobrze wyglądają na odbitkach 20x30xm
A tu link do strony producenta:
http://www.sigma-foto.pl/index.php?o...=page&SubMenu=
canon | tylko zdjęcia pamiątkowe
Moje podejscie - nie zbierac kasy tylko wziac kredyt i splacac kase. Prawie na to samo wychodzi finansowo (biorac pod uwage oprocentowanie promocyjnych kredytow vs inflacja) a zamiast paru lat zbierania i czekania masz sprzet od razu w reku i pare lat dluzej robisz lepsze foty lepszym sprzetem.Zamieszczone przez jacam
Poważnie ?? Najniższy kredyt jaki widziałem to 7,3% (konsupcyjny) a infalcja na poziomie ?? 3,5 % ... chybaZamieszczone przez Vitez
Ale masz rację, że kredyt jest dobrą drogą do szybkiej realizacji marzeń.
Pozdrawiam
Marek
1) Dlatego napisalem "prawie"Zamieszczone przez MarekC
2) Ja pracuje w banku i pozyczki pracownicze w formie kredytu mamy baaardzo nisko oprocentowane, no ale to juz taki personalny przywilej wiec nie uzyje tego jako argumentu, wole bazowac na slowku "prawie", ktore jak wiadomo - robi wielka roznice![]()