Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Opto-Technika Nowy Serwis Foto i Wideo w Warszawie

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar ate
    Miasto
    Nisko/Rzeszów

Domyślnie

czepiasz się.
    pełna klatka = pełna cena = 150zł
    cropy = 150 /1,5 = 100zł.

ot cała filozofia. mkIV nie ma i co z tego. nie troluj.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha i żeby nie było
    nie znam tej firmy, w zaden sposób nie jestem z nia powiązany, nie czerpię profitów z odpowiadania na ten post.
    Ostatnio edytowane przez ate ; 17-06-2010 o 16:38 Powód: Automerged Doublepost
    życie zaczyna się po 50tce (najlepiej f1.2L) | www.arturbukowski.com

Uzależniony

Domyślnie

Ale chciałeś dodać coś konstruktywnego w kwestii poruszonej w wątku czy tak tylko chciałeś zabłysnąć pisząc te nic nie wnoszące głupoty??
    Gdybyś zatem miał kolejne wątpliwości to ci podpowiem:
    1. Uśmiech na końcu sugeruje zazwyczaj dość luźne podejście do sprawy, ze wskazaniem na większą dozę humoru...
    2. Rozumiem, że to pomyłka i zapewne chodzi o 1D MarkIV - zatem brakuje ceny cropa 1.3 (o co wnosił już gwozdz). Podpowiedź druga - crop 1.3 to coś pomiędzy cropem 1.5 a pełną klatką. Coś już świta...
    3. Skoro nie potrafisz odpowiedzieć na moje luźne zapytanie o podobną różnicę w serwisie Canona to po prostu zamilcz zamiast wyzywać innych od troli.
    4. Zapoznaj się z definicją trolingu internetowego bo coś mylisz pojęcia.

Pytanie do Opto-Techniki - nie wiem czy dobrze doczytałem ale rozumiem, że nie jesteście serwisem realizującym jakiekolwiek naprawy gwarancyjne?

Życzę udanego startu - nic tak nie wpływa na jakość usług jak właśnie konkurencja. A właśnie tej naszym autoryzowanym serwisom brakuje najbardziej

Uprawnienia umieszczania postów