Wymieniałem tam mechanizm zooma w metzu, terminowo i wg wyceny z półroczną gwarancję na naprawę.
Wymieniałem tam mechanizm zooma w metzu, terminowo i wg wyceny z półroczną gwarancję na naprawę.
Spytałbym, za czyszczenie matówki, lusterka i matrycy jaki koszt? Model -> Canon 1000D![]()
Czy ktos z Was kalibrowal obiektyw (bf/ff) w w/w firmie? Zamierzam sie tam wybrac
Sprawdzalem ceny na Zytniej i generalnie wychodzi to samo z ta roznica, ze teraz na Zytnia trzeba oddac szklo z body, bo podobno juz nie kalibruja pod swoje serwisowe body. Ja wolalbym jednak zostawic body w domu i oddac samo szklo.
Po rozmowie z Pania z Opto ten serwis wydal mi sie bardziej przyjazny niz Zytnia.
6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4
Nikt nie kalibrowal?
Kalibrowałem body, nie obiektyw. Szybko, dobrze, sympatycznie. Generalnie polecam!
Czy oddali Ci czysty sprzet? Ci na Zytniej ponoc wysylaja poplamiony ale zrobiony![]()
Tak, sprzęt był czystyZ tego co pamiętam czyszczenie korpusu było nawet wliczone w cenę usługi i było wyszczególnione na fakturze. Usługa wykonana naprawdę porządnie, przesyłka solidnie zapakowana i ubezpieczona, informują Klienta na każdym etapie zlecenia. W zasadzie nie mam się do czego przyczepić. Niestety (a może i stety) nie mam porównania do Żytniej, bo znając historię niektórych użytkowników od razu wybrałem Opto-Technikę.
Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku oraz wielu udanych zdjęć w roku 2011!!!
Życzy zespół
Opto-Technika