Sugerujesz ze napis 'Nikon' wprowadza zakłócenia fal radiowych??Zamieszczone przez mattnick
Sugerujesz ze napis 'Nikon' wprowadza zakłócenia fal radiowych??Zamieszczone przez mattnick
300D + kit + 50/1,8 + sigma 70-300 APO DG Macro
Może to ich oduczyłoby zabierania cudzego mienia - albo zrobić jak to się dalej robi w niektórych krajach arabskich - obcinać prawą dłoń. torchę to drastyczneZamieszczone przez mattnick
![]()
jakieś D + sporo zapału
Lepiej odcinać coś innego, sądze że przyniosłoby to lepszy skutek![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
ten wyrostek powyżej linii barkówZamieszczone przez Wats0n
jakieś D + sporo zapału
co do torby.........to widziaęłm kilka razy ludzi jak mieli wyciety znaczek z systemwoej torby do nikona d50.......zawsze to mniej kusi
.........
A co powiecie na firmowe paski do aparatów. Ja czym prędzej wymienię swój na beznapisowca anonima. przecież takie napisy jak Canon czy Digital i wielkie EOS to jest dopiero magnes na złodzieja.. jak płachta na byka...
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
wystarczy, że Ci się coś zaświeci na ekranie i po TobieNajlepiej zrobić sobie aerografem na body wnętrze na rgu tak żeby wyglądało na ułamane
![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Zamieszczone przez mattnick
Nie zawsze wystarczy. Jesli nie robisz fotek to i tak napis na pasku "CANON EOS DIGITAL" spowoduje zainteresowanie.
Ja dawno temu wymienilem ten pasek na kupiony w raysfoto pasek czarny, materialowy, bez napisow 8)
Na jakimś forum uczestnik miał taki podpis:
"nawet idąc ciemną doliną nie lękam się... bo ja jestem największym sukinsynem w tej dolinie".
Może w tym jest podpowiedź jak bronić się przed złodziejami.
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
i ciekawe dokad by to doprowadzilo.. ja dziekuje - rownac sie z nimii nie bede
![]()