Strona 22 z 35 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 347

Wątek: Uwaga Złodzieje !!!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Może lepiej mieć tonfę ? Ja na nóż bym się nie odważył. Po pierwsze mogę kogoś jak wspomniał McKane odebrać życie, albo co gorsze samemu się pochlastać. Można by też nosić kij ratanowy, taki z gwintem z jednej strony coby monopod od razu mieć :grin:

Bywalec Awatar Sibil
    Miasto
    Poznań / Suchy Las

Domyślnie

To może lepiej od razu monopod? Praktyczniejszy no i twardszy trochę... Co do noszenia noża to podzielam zdanie McKane'a. Jeżeli decydujesz się na jego wyciągnięcie to musisz wziąć przede wszystkim pod uwagę, że ktoś może Ci go zabrać i użyć przeciwko Tobie.. no i oczywiście + ewentualne konsekwencje.
    20d I T17-50mm f2,8 I C50mm f1,8 I C70-200mm f2,8 L I VS 600R I 679B I
    Yessphoto, obiektywnie

Bywalec Awatar decha
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Pomysł z nożem również uważam za niezbyt trafny bo jednak nigdy nie wiadomo jak się sytuacja może potoczyć. Co jeśli próba wystraszenai nożem nie wyjdzie? Czy mamy tyle zimnej krwi żeby go użyć? Ja zabezpieczam się tym, że w zewnętrznej kieszeni torby mam gaz a jeśli mam w planach plener w jakimś dziwnym miejscu to nie jadę tam sam. Dwa razy zostałem już napadnięty (na szczęście nie miałem wtedy przy sobie aparatu) i raz miałem przystawiony nóż do brzucha a w drugim przypadku straciłem prawą dwójkę :/ Panowie z drugiego przypadku trafili jednak tam gdzie powinni więc jest przynajmniej jakiś cień satysfakcji, że nie pozostali bezkarni...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Mi kiedyś czapkę z daszkiem na PKS'ie skroili. Charlotte Hornets Taka moda na krojenie 'raperskich' rzeczy była. Nawet buty ponoć kroili.
    Miałem może z 14 lat, więc nie dałem rady grupce pseudokiboli.
    Dzisiaj wyjąłbym Glock'a.

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

mi skroili taką z napisem Michael Jordan.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bagnet007 Zobacz posta
    Może lepiej mieć tonfę ?
    Cyt. mniej wiecej wypowiedzi z innego forum ... noszenie tonfy (czy innych podobnych) to proszenie sie o wpier#$% zycia. Jak Ci zabiora to nie beda mieli oporow zeby uzyc jej przeciwko Tobie.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Domyślnie

ja ostatnio oglądałem latarkę - maglite 6c - bardzo fajna, świeci pięknie, do tego ma około pół metra i waży niecałe 900g, obudowa solidny stop. Pożyteczna i może robić za niezłą pałę (używa jej policja w usa), a zawsze jest to latarka więc nie jest czymś prowokującym jak noż i tonfa.

http://www.youtube.com/watch?v=X_Uvx8uVR1g
    Ostatnio edytowane przez trigger ; 04-12-2006 o 20:19

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Cyt. mniej wiecej wypowiedzi z innego forum ... noszenie tonfy (czy innych podobnych) to proszenie sie o wpier#$% zycia. Jak Ci zabiora to nie beda mieli oporow zeby uzyc jej przeciwko Tobie.
    Wiadomo. Mogłem dodać uśmiecha :wink: Na poważnie myślę że najlepiej mieć jakąś piszczałkę w torbie i gaz w kieszeni. MARANTZ to nie ma takich problemów, "siła argumentów i argumenty siły"

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A nie myślał nikt o paralizatorze...? W sumie skuteczny i raczej bezpieczny... Czy to wogóle bezpieczne jest...?
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zalezy za co sie trzyma

Strona 22 z 35 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów