Pokaż wyniki od 1 do 10 z 347

Wątek: Uwaga Złodzieje !!!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

hyhy tak se czytam te wasze przygody i moze opowiem co sie stało mojemu kumplowi w warszawie. Na wilanowie jak wracał z imprezy z dwoma innymi kumplami podszedł do nich jakis menel i popychając ich stanowczo chciał fajki. Po chwili moj kumpel dostał metalowym koszm na smieci w plecy no to drugi w ryj zaczął walic. Moj kumpel podniosł ten kosz i tego menala w pysk. Ten delikwent zaczał uciekac to go dorwali i sprzedali mu pare kopów po twarzy i na zebra. Wszystko obserwował jeszcze jeden kumpel obok... poprostu stał. Nagle po chwili psy podjechały. Mieli wszystko nagrane. Te dzielnice sa solidnie monitorowane.
    Moj kumpel dostał ROK w zawieszeniu na 5 lat a ten co stał obok i poprostu obserwował dostał ROK na 3 lata w zawiasach. Wszyscy za udział w bojce.
    Potem sie pytali czy by byc ok wobec prawa to mają sie połozyc i dac zabić?
    Policjant: "tak wtedy było by ok prawdopodobnie"
    A co z obroną własną?
    "Mało jest takich przypadków obrony własnej. Bo powinien pan robic uniki i zasłaniac sie, wtedy było by ok ale w momencie kiedy pan jakos zaaatakuje to jest to juz bojka"

Wiec tak... rączki w kiszeni i spier...dalac. Dobrze ze Katowice nie są tak monitorowane.

Początki nałogu Awatar tomaj_2
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No ja kiedyś usłyszałem opinię od policjanta (co prawda chodziło o udaremnioną kradzież samochodu), że najlepiej to gościa zabić i w lesie zakopać. Oni dostają zgłoszenie od rodziny o zaginięciu delikwenta...a ty masz spokój. Koleś (jakbyś go nie rozwalił) będzie Cie jeszcze scigał za to, że uciekając przed Tobą nogi se np. połamał

Ot... chore przepisy
    Venio inna sprawa...mogli gościa nie gonić...pewnie nic by nie było. Może ...
    Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego +Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
    Moje wypociny

Uprawnienia umieszczania postów