Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 120

Wątek: Co na to Wasza 'Druga Połówka' ???

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    Gadasz bzdury jak potluczony i chyba sam w nie do konca nie wierzysz Chyba ze komus udalo sie Ciebie do nich przekonac - ciekawe komu?

W/g Twoich przekonan ginekolog nie powinien miec zony/dziewczyny/kochanki bo przeciez tylu kobietom zaglada tam, gdzie niemal wszyscy panowie by chcieli

Powinien byl zostac okulista.. nie.. nie powinien - przeciez zaglada kobietom gleboko w oczy.. No to moze lekarzem rodzinnym? Nie.. kobiety sie przy nim rozbieraja.. No to .. hm.. no to moze pediatra? Nie.. bo przychodza do niego ponentne mlode mamy i dlugo rozmawiaja..

Wierze, ze to musi byc straszne, byc ograniczanym przez osobe z ktora sie jest..

Jak wyjdziesz spod pantofla to pogadamy
    Zgadzam się z przdmówcą.
    No Vitez przegiął na maksa, myślałem, że chodzi o robienie zdjęć a tu zaufanie, pantofle i te sprawy. Szkoda mi ciebie chłopie, bo niedługo będziesz mógł fotografować tylko motylki i to te rodzaju męskiego czy jak to tam u motyli

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mysle ze mnie nie zrozumieliscie albo ja sam sie poplatalem w zeznaniach i niepotrzebnie wyjezdzacie z pantoflami.
    Kwestia jest jednak zbyt indywidualna by dalej roztrzasac.
    Ja na szczescie nie czuje sie ograniczany, wiec nie mam z tym tematem zadnych problemow 8) .

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ja na szczescie nie czuje sie ograniczany, wiec nie mam z tym tematem zadnych problemow 8) .
    Czyli jak np. mojej znajomej będą się podobały Twoje zdjęcia i zażyczy sobie od Ciebie zrobienia portfolio to nie będziesz miał 'ale' jeśli będzie to dotyczyć nawet zdjęć w bieliźnie czy nawet topless ? Rozumiem, że Iza będzie wtedy wiedziała o tym.

Wiem, że nie każdy musi się podjąć tego typu zdjęć skoro w nich nie siedzi.

Domyślnie

Tak sie sklada ze wczoraj robilem pare fotek jedej z kolezanek,i szczerze powiem ze gdybym sobie nie poczytal wczesniej na forum jak udobruchac swoja polowke to chyba mial bym dym...A tak to wszystko ladnie wyszlo i przy nastepnej sesji bede mial juz pomocnika
    |Canon 40D|50 1.8 MKII|Sigma 24-60 f2.8 DG EX|Canon 70-2004L |380ex|Plecak canon 200EG|

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Powiedz, jak to zrobiłeś? (Tak z ciekawości, bo ja w mojej pomocnika miałem od dawna, a teraz to już się z niej konkurencja bardziej zrobiła (-: )

Początki nałogu Awatar beachcomber

Domyślnie

polecam film Closer - to nie jest off topic....:wink:

Dopiero zaczyna

Domyślnie Problem z ukochaną...

Cześć,

Jestem początkującym amatorem fotografii. Będąc szczególnie zainteresowany portretem uzyskałem dostęp do porządnego studio za niewielkie pieniądze. Wszystko fajnie, poza tym że... moja dziewczyna BARDZO krzywo na mnie patrzy gdy chcę się wybrać do studio z inną dziewczyną i z nią nieco popracować. Czy któryś z Kolegów miał podobny problem i znalazł receptę na niego?

Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki...

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukastu Zobacz posta
    Cześć,

Jestem początkującym amatorem fotografii. Będąc szczególnie zainteresowany portretem uzyskałem dostęp do porządnego studio za niewielkie pieniądze. Wszystko fajnie, poza tym że... moja dziewczyna BARDZO krzywo na mnie patrzy gdy chcę się wybrać do studio z inną dziewczyną i z nią nieco popracować. Czy któryś z Kolegów miał podobny problem i znalazł receptę na niego?

Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki...
    Hehe, skad ja to znam ?

Sluchaj ja na poczatku fotografowalem swoja zone, uczylem sie poczatkow na niej. Pozniej chcialem zaczac w studio no i sie zaczelo to o czym mowisz ;-) Wziolem ja raz do studia 4 godziny non stop flesz z jednej z drugiej ;-) Wstala po 4 godzinach powiedziala "nigdy wiecej" , i juz mialem pozwolenie na inne modelki. Oczywiscie czasami dogryza itd. Ale ogolnie juz jest luz. Musisz jej wytlumaczyc, ze to tylko zdjecia itd. ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Bywalec Awatar bierhoff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

yyyy... a zaufanie?
    generalnie mnie ten problem nie dotyczy, więc po prostu wyrażę swoje zdziwienie, ale pomysł allgsm.pl wydaje się być bdb.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

1. Zabrać dziewczynę na zdjęcia.
    2. Stwierdzić, że skoro sama nie chce iść to musisz na kimś innym się uczyć.
    3. Nic nie mówić. :P

edit: co do 1. to nie koniecznie jako modelkę, ale jako pomoc. Np. przy makijażu modelki, doboru garderoby, cokolwiek...
    Ostatnio edytowane przez zaitsev ; 07-11-2008 o 16:36

Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów