-
zło konieczne
Kwestia zaufania, wiernosci i milosci.
Masz swoja dziewczyne/zone/kochanke... jest ona dla ciebie najwazniejsza, kochasz ja, jest najpiekniejsza i tylko ona, tak?
To na cholere rozgladasz sie i interesujesz innymi babami? 
Tylko po to by "oko zawiesic" ? Tylko po to by urozmaicic sobie z nia zycie?
Okaz szacunke kobiecie ktora kochasz i sie za innymi nie ogladaj, nawet "tylko po to by zrobic zdjecie" , bo wtedy od razu masz zarzut na ktory nie masz jak odpowiedziec "to co? Ja juz tobie nie wystarczam? "
Jesli wlasna dziewczyna ci nie wystarcza i wolisz/musisz/lubisz ogladac sie za innymi to:
- jesli jej to przeszkadza to zmien dziewczyna, albo na taka ktorej to nie przeszkadza (ale wtedy badz przygotowany ze moze byc sytuacja odwrotna - tzn ona sie bedzie za innymi facetami rozgladala i wez tu buduj zwiazek z zaufaniem... ), albo na taka ktora bedzie dla ciebie tak wspaniala ze przestaniesz odczuwac potrzebe rozgladania sie
- jesli jej to nie przeszkadza to sie ciesz, ale nie zdziw sie jak angle sie okaze ze tak naprawde sie nie kochacie i sobie nie ufacie...
Psychologia zalatuje a kobiety to trudny temat 8) ... rzeczywiscie forum o tematyce "milosc, zaufanie, zdrada" byloby lepsze
.
A ja wlasnie biore sprzet i ide z moja Iza na spacer 8)
Uprawnienia umieszczania postów