wydaje ci się. nie offtopikujmy...Zamieszczone przez mmsza
wydaje ci się. nie offtopikujmy...Zamieszczone przez mmsza
U mnie niestety, taka sesja byla by dowodem w sprawie rozwodowej, jest bardzo ciężko, mam właśnie kilka dziwczyn chętnych do pozowania, i prawdę mówiąc nie wiem jak to będzie, a mają być tylko portrety
![]()
Jest bardzo różnie.
Teraz sam bym nie zrobił żadnej poważniejszej sesji. Zaczęło się od tego, że mi żona pomagała przy stylizacji modelek i podawała pomysły. Ja skupiałem się na oświetleniu i kadrze. Portrety, akty i inne zdjęcia do pfolio dla dziewczyn.
Potem sama złapała za aparat (cyfre mi zabrała!). Nadal stylizacja, mejkap (ja tylko mogę dziewczynie zasugerować mniej więcej jak, ale pomalować sam nie potrafię - moja żona robi to świetnie) itp to jej domena. Ale sama też robi zdjęcia. Myślę, że się dobrze uzupełniamy, chociaż ostatnio ja częściej trzymam blendę (-: Dla mnie jest tylko kilka kadrów które sobie wymyślę i czasami uda mi się zrealizować.
I to jest fajne, bo nasze zdjęcia są dosyć różne od siebie, jest potem większy wybór.
Wlasnie... Zatrudnij druga polowe do czegos przy sesji![]()
...
Bardzo mądra propozycja !!Zamieszczone przez KuchateK
Muszę spróbować![]()
moja czasem dostaje statyw na plecy w plenerze, i jak uczę sie na niej to bręczy że ma pozować i mam trzaskać w ruchu, więc nie muszę kombinować bo modelka nie bręczy i pozuje, sama zbudowała sobie bata na siebie hehe
Ja tam po prostu fotografuje swoja dziewczyne, zamiast jakies obceInnych mi nie potrzeba..
![]()
Czacha i bardzo dobrze, ale fajnie by było coś zmienić czasem
mi tam kobieta pozwala ale tylko na dwie moje bliskie znajomektore ona zna ale tez tylko pod warunkiem ze ona będzie wtedy ze mną
hehe
jezeli poczuje potrzebe - nie widze problemu. zaufanie to fajna sprawa..Zamieszczone przez stdanielo
a akty mnie nie interesuja..