Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: tanie lampy manualne odpalane radiowo

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Maver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pan Kochany Zobacz posta
    Witam,
    P.S. Czy któryś z tanich wyzwalaczy radiowych jest wyraźnie lepszy od innych?
    Moim zdaniem Yongnuo RF602. Na ebay.com.hk kupisz po 60pln za sztuke (przesylka gratis). Sprawdzalem osobiscie, w paczce przyszlo to co zamowilem a nie ryz czy inny ziemniak.

Co do lamp to ja uzywam 580EXII + dwie 540EZ.
    540 mozna kupic za 200-300pln, jak poszukasz to kupisz pewnie stary odpowiednik 430 do analoga w jakiejs smiesznej cenie.

Do strobowania ludzie bardzo polecaja stare SB-26, SB-28 itp... jako ze mnie osobiscie posiadanie fajnej fotoceli nie specjalnie podniecalo wybralem stare canony zeby "trzymac poziom" ;-) a nie przechodzic na strone wroga

Zasadniczo kazda lampa z mozliwoscia regulacji sily blysku sprawdzi ci sie rownie dobrze.
    Te wyzwalacze Yongnuo potrafia wybudzac lampy ze stanu uspienia, wiec nie powinno byc problemow z roznymi dziwnymi lampami w ktorych nie da sie tego wylaczyc.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Pan Kochany Zobacz posta
    Nie będzie chyba taniej, koszty przesylki to około 1/3 ceny lampy!!
    Jak pisalem wyzej. Mozna znalesc sprzedawce ktory wysyla za free. Sporo takich w cywilizowanych krajach. Trzeba tylko poszukac.
    Ja kupowalem u tego:
    http://myworld.ebay.pl/hkyongnuophotoequipment/

Jedynym problemem byl dymiacy wulkan nad europa przez co czas oczekiwania na paczke troche sie wydłuzyl. A poza tym wszystko bezproblemowo, wysylka faktycznie gratis. Paczka wyslana jako gift o wartosci 10$ wiec bez cla i innych badziewi.
    Ostatnio edytowane przez Maver ; 16-06-2010 o 22:42 Powód: Automerged Doublepost
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Uprawnienia umieszczania postów