Cytat Zamieszczone przez stdanielo
Jesteś genialny, piszę się na przeprowadzenie testów. Przeslij mi proszę ten program na mail'a. Dziękuje i pozdrawiam
dzięki za zgłoszenie, "grupa testowa" już powoli się formuje

Cytat Zamieszczone przez muflon
Co prawda nie skorzystam (OS nie ten ) ale widzę, że odwaliłeś kawał dobrej roboty. Jestem pewny że programik zyska sporą popularność.
dzięki, też mam nadzieję, zobaczymy
a co do OS... zmień OS
też sporo przeżyłem na systemach typu Solaris, HP-UX (masakra!), BOS-X, SGI, linuxie, itp. itd., ale teraz - na sprzęcie osobistym - tylko XP :razz:

Cytat Zamieszczone przez dentharg
Jakby był na licencji OS, to może by dało się przerobić na bibliotekę QT - a to działa i pod Win i pod Lin
Obsługa urządzeń byłaby nieco inna, ale..
obsługa urządzeń to nie problem, bo FL obsługuje nie urządzenia, a pliki, a to jest wszędzie to samo. pozatym jest napisany w "płaskim" C (bez ++), więc to też nie jest problem, ale niestety wykorzystuje MFC do interfejsu i windowsowy system przerwań czasowych i to już jest problem...
ale jak już napisał muflon - skrypt w shell'u może pomóc (choć nie przenumeruje fotek tak łatwo 8))

Cytat Zamieszczone przez Hoody
no nie wiem, rozumiem że z raw do jpg w locie też konwerci?
nie, zasada nadrzędna jest taka: program w żaden sposób nie ingeruje w zawartość pliku zdjęcia. więc na pewno nic nie konwerci i nawet nie obróci jpegów - ale przy dzisiejszych przeglądarkach to nie jest problem przecież.

Cytat Zamieszczone przez Hoody
biorę jak to standartowo google wpisuję ****, hmmmm biore p2p podobnie, aż się wczytałem
wieć nie ma jeszcze tego softu w drugiem obiegu jest MxW_setup ale to nie to jak instalką nie jest
he, he, niezłe, bym się normalnie zdziwił, jakby ten program był już w drugim obiegu :-D
no ale u nas wszystko jest możliwe