również i ja...
również i ja...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bardzo prosiłbym o programik na borowik18[at]gmail[dott]com - potestuje jak działa z Canonem 1D Mark II - ewentualnie sam też coś pokombinuje z działaniem - troszke sie programowaniem interesuję i zajmuję![]()
Canon 1Ds Mark II + 5D Mark III + S35/1.4 + C85/1.8 + 135L + 580EXII + inne pierdółki
Sprzedam!!![]()
http://allegro.pl/canon-1ds-mark-ii-...829909804.html
Dla forumowiczów cena jeszcze odrobinę do ugadania
i ja i ja makler11[at]tlen.pl
poprosiła bym o programik na szalony_duch[at]wp.pl
ja prosiłbym - jak zwykle - o wysyłanie wszystkich próśb o wysyłkę programu bezpośrednio na:
mxw3 [at] o2.pl
nie wpisujcie próśb tutaj ani tym bardziej nie wysyłajcie mi PW.
przypominam, że obecnie dostępna jest wciąż tylko wersja 0.3 z roku 2005 dedykowana do 350D.
pozdro.,
m.
Nie wiem jak Wy ale ja nadal używam programu Fotoloader, jest nieoceniony zważywszy na ilość zdjęć, jaką wykonuję miesięcznie, katalogowanie po dacie i zgrywanie na dwa różne dyski w celu backup-u, jednym słowem super.
Powracam do tematu, ponieważ zakupiłem sobie ostatnio Panasonic-a DMC-G1, jako aparat typowo mobilny na rower, lustrzanka z gripem za ciężka, by targać w plecaku na dłuższe wyprawy rowerowe.
Pytanie do autora, czy będzie w przyszłości szansa na zgrywanie zdjęć Twoim programem z ww. Panasonic-a? Struktura katalogów na karcie SD jest podobna, jak na karcie CF z Canon-a.
hehe, no nieźle. cieszę się, że ktoś z tego jeszcze korzysta.
tak tak, gdyby powstała nowsza wersja, to raczej bez problemu czytałaby zdjęcia, RAWy, filmy z wszelkich urządzeń robiących zdjęcia: lustrzanek, kompaktów, kamer, komórek, smartfonów, zegarków, pendrive'ów itp. itd.
jeden warunek: podłączanie do PC jako zewnętrzna pamięć masowa (czyli dysk z "literką" E, F, G itd.). na szczęście większość urządzeń spełnia ten warunek. jedyny wyjątek to lustra canon EOS podłączane przez USB - tu wymagany jest czytnik.
xxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowane przez janmar ; 14-03-2012 o 21:04
pozdro.,
m.
Canon F1new (AE Finder FN, AE Power Winder FN), Canon F1new (Eye-Level Finder FN), FD 28/2,8, FD 50/1,4, FD 55/1,2 SSC, Tokina AT-X 90/2,5 macro FD, Tokina AT-X macro extender, Tokina AT-X 80-200/2,8 FD, Canon Extender FD 2x-B, Canon 40d, Tamron 17-50/2.8, Metz 58 AF-1, Rolleiflex 2.8F (Xenotar)
Ostatnio edytowane przez michael_key ; 22-03-2012 o 21:30 Powód: Automerged Doublepost
poproszę i ja na silver111 [at] o2 [dot] pl
dzięki