Pokaż wyniki od 1 do 10 z 188

Wątek: [FotoLoader] ściąganie zdjęć do komputera

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

z tym jak to obejsc to chodzilo mi o obchodzene w fotoloaderze... mulit rename tool z TC znam bo czesto korzystam, natomiast zglaszam w/g mnie blad programu...

muflon jak bys z tego zrobil jakis myk na winde nawet uruchamiane z cmd z parametrami to by bylo niezle, natomiast w tej chwili to moze 1% uzytkownikow bedzie wstanie z tego skorzystac ;-) wiec jest to zupelnie nie uzyteczne dla wiekszosci nawet jak by samo robilo selekcje fotek

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    z tym jak to obejsc to chodzilo mi o obchodzene w fotoloaderze... mulit rename tool z TC znam bo czesto korzystam, natomiast zglaszam w/g mnie blad programu...
    to nie jest błąd programu, on po prostu ma zgrywać tylko z karty w czytniku i to wszystko, taka wersja...

jak to obejść? he, he, cóż, musicie mi kupić databank
    po godzinie będzie nowa wersja z pełną obsługą databanków

a na poważniej: obejdziesz to na razie tylko ręcznie podając jako SOURCE_DIR np. F:\CF0001, potem F:\CF0002 itd. - po prostu wersja 0.3 musi mieć "na wstępie" podkatalog \DCIM\.

qrcze, ok, chyba powoli już zacznę wygospodarowywać czas na zrobienie tej wersji 1.0 pozbawionej wszystkich ograniczeń dzieciństwa i wrzucę ją na jakiś serwerek - ale głównie dlatego, że nie nadążam już z ręcznym rozsyłaniem fotoloadera 0.3 (już ponad tydzień opóźnienia, sorry) i po raz kolejny zapchała mi się tu skrzynka na CB* :-(

* z drugiej strony patrząc - jest to całkiem miła motywacja - dzięki!
    pozdro.,
    m.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw
    to nie jest błąd programu, on po prostu ma zgrywać tylko z karty w czytniku i to wszystko, taka wersja...
    tzn zle sie wyrazilem, chdzi mi o to ze blednie zostala zablokowana taka mozliwosc przez "autora programu", wiec to "autor" popelnil blad , program dziala dobrze i niewiedziec czemu nie pozwala na zgranie zdjec z banka.

a na poważniej: obejdziesz to na razie tylko ręcznie podając jako SOURCE_DIR np. F:\CF0001, potem F:\CF0002 itd. - po prostu wersja 0.3 musi mieć "na wstępie" podkatalog \DCIM\.
    no wrescie doszedlem... sciezka musi byc np k:\dcim\..., a ja mialem k:\dsk0001\dcim\...
    juz zgrywam... no i jeszcze uwaga... zeby jednak wprowadzal jakis podzial (definiowany przez uzytkownika) na ilosc zdjec w jednym katalogu... bo sie ciezko przeglada jak mi teraz wrzuci 1.5k klatek w jeden katalog ;-)

qrcze, ok, chyba powoli już zacznę wygospodarowywać czas na zrobienie tej wersji 1.0 pozbawionej wszystkich ograniczeń dzieciństwa
    radzil bym szybko ;-)

dzieki i duzo czasu zycze

Uprawnienia umieszczania postów