Ja widze jeszcze taki problem jak ze jest znacznie trudniejszy w trzymaniu, zwlaszcza latem kiedy sie rece poca,do tego sie strasznie swieci .
I nie chodzi tu o jakis lans, ale chyba jak z kazda rzecza to ze sie cos komus podoba albo nie to chyba nic zlego, czy to samochod czy sprzet grajacy czy aparat. wyglad ma jakies tam znaczenie .
Mam juz 3-jke , zdjec jeszcze nie robilem dopiero go przywiozlem musze powiedziec ze pierwsze wrazenia bardzo pozytywne .
Wizjer super jasny i duzy, w porownaniu do 40D to roznica straszna, jednak zerkalem jeszcze przez AE-1 i 33 i w porownaniu z nimi tez mam wrazenie ze jest lepiej .
CO do glosnosci o ktora sie balem , nie jest az tak strasznie , ostatnie moje odczucia byly takie ze wydawal mi sie jakis maly i lekki w porownaniu do 40D pomimo ze wiedzialem ze jest ciezszy .
Moje odczucia jednak legly w gruzach jak porownalem go juz w domu z 40D , jest wiekszy i ciezszy, ale na pierwszy rzut oka poza bajerami typowymi dla cyfrowki strasznie sie te dwa body nie roznia, teraz musze sie wziac za poszukiwanie instrukcji do niego
i dzieki za dotychczasowe rady