Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Lp-e6, czyli jak kupiłem oryginalną podróbę baterii

Mieszany widok

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Moja ze stycznia 2010 ma tloczenie z tą datą i wygląda na ory... na drugą narazie mnie nie stac

Domyślnie

Ostatnio kupiłem do 5d mark II za 99zł baterie zamiennik i mogę go ładować w oryginalnej ładowarce i wyświetla idealnie stan naładowania. Zachowanie identyczne co oryginał. Niestety nie wiem ile wytrzymuje bo dopiero kupiłem i zrobiłem kilka fotek... Ale pojemność identyczna link do sklepu http://www.akumulatorki.pl/

Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    W ofercie na stronie nie ma informacji o tym akumulatorku:P znalazłem przez link allegro... ale najlepiej zadzwonić;]
    http://www.allegro.pl/item1090092658..._oryginal.html
    Ostatnio edytowane przez BywaSs ; 26-06-2010 o 12:53 Powód: Automerged Doublepost
    Canon EOS 450D, sigma 17-70mm 1:2.8-4.5, canon 50mm F1.4, 580EXII - Fotograf - Fotograf ;-)

Awatar Robert-foto
    Miasto
    woj.małopolskie

Domyślnie Odp: Lp-e6, czyli jak kupiłem oryginalną podróbę baterii

Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    Moja ze stycznia 2010 ma tloczenie z tą datą i wygląda na ory... na drugą narazie mnie nie stac
    Witam , z bateriami a dokładnie z akumulatorami to się nasłuchałem od kolegów sprzedawców . Potrafią w własnym sklepie podmienić aku z oryginał na podróbę.
    Klient przekonany że kupuje pełny komplet oryginał a tak na prawdę ma podmienioną baterie.
    Motto dla tych, którzy mają jakąś wiedzę o fotografiii : Fotografować i kasować żeby z wprawy nie wyjść
    Motto dla tych ,którzy zaczynają: Fotografować i kasować żeby się nauczyć

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów