Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Lp-e6, czyli jak kupiłem oryginalną podróbę baterii

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar Manekin
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Oryginalny za 100zł to na pewno nie uświadczysz.
    Co jak co, ale ja wyznaję zasadę, że albo kupuję za 100zł zamiennik firmy alternatywnej, albo za 250 oryginał. Posiadanie podróby z logo C za tą kwotę to nie dla mnie.
    Wejdź do sklepów z zamieszczonych linków. Kupujesz, odebierasz osobiście np. RTVeuroAGD płacisz 269zł czy masz oryginał, czy tylko świadomość, że za tyle powinieneś mieć oryginał ? To jest dokładnie taki jak mam ja.

Jak wspomniałem wcześniej, mam czasami w sprzedaży towary nowe oryginalne z hologramami za mniej niż połowę ceny sklepowej, wiem że jest taka możliwość (nie jest to as. foto).

Sam kupiłem kilka rzeczy na aukcji, które były wygranymi np. w konkursach np. za 60% wartości. ceny aku są nawet po 220zł - 110zł to 50%
    Jak bym Wam napisał za ile kupiłem nowego 5DmkII to odpowiedź na pewno by była, że to podróba.

Pomińmy cene zakupu. Jesli bym napisał że kosztował 240zł to są szanse że to oryginał ? nie rozładował sie nawet po prawie 4-miesiacach ...

Aha. Sam brzydzę się podrabianymi towarami, więc jeśli mamy pewność na 100%, że to podróbka to go zutylizuje.
    Ostatnio edytowane przez Manekin ; 18-02-2012 o 20:42

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów