Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: [WARSZAWA] Metallica na wyciągnięcie ręki

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

Ja jeszcze co do regulaminu...
    Nie zabrania wnoszenia butelek z wodą mineralną więc to co nie jest zabronione jest dozwolone?
    Druga sprawa - urządzenia audio-video - telefony komórkowe jakby nie patrzeć też są takim urządzeniem a pewnie można wnosić. Co z aparatami kompaktowymi?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jeszcze jedno pytanie, do warszawiakow: gdzie najlepiej zaparkowac samochod? Mozemy podejsc 2-3km, to nie problem, byleby w korkach za bardzo nie stac!
    Ostatnio edytowane przez westu ; 11-06-2010 o 14:08 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu

Domyślnie

Co z aparatami kompaktowymi? Pewnie jak to często bywa nikt nie będzie na nie zwracał uwagi, natomiast jak będziesz próbował wnieść lustrzankę to będzie problem. Znajomi chodzi na koncerty i nie mając akredytacji wchodzi z aparatami. Lustrzankę zawsze przemycają, osobno korpus, osobno obiektyw i czasami im się udaje. Jednak z ich opowieści wynika, że zawsze jest stres. Żeby zminimalizować ten stres jakiś czas temu zainwestował w wypasionego kompakta. Po pierwsze łatwiej ukryć, a pod sceną to już nikt nie zwraca uwagi. Ponoć z tym kompaktem to zdarzyło mu się przesuwać ochroniarza żeby nie zasłaniał bo chce zrobić zdjęcie.

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Westu
    szkła raczej nie wniesiesz - tylko plastik - ale wyśej pisałem - zadzwońcie
    kompaktów jest sporo czasami hybrydy
    Westu SZUKAJ MIEJSC przy pętli Chomiczówka na ulicach Conrada, Brązownicza [za pętlą jest parking], z pętli autobusem 167/106 masz 2 przystanki a na powrót piechotą blisko
    parking w Carrefurze ale trzeba być wcześnie bo szybko się zapełnia kilka pieter.
    za lustro może cie ochrona wyprosić

pisze na podst. imprez w tym samym miejscu robionych przez tą samą firmę

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

Dzięki za namiary
    Jest jeszcze jeden problem. Kolega jadąc na AC/DC wjeżdżał do Warszawy ponad 3h bo było 15km korek... no i pytanie jak ten korek ominąć :/

Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

a skąd jadzie ?

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

Kraków/Chrzanów, generalnie południe. Myślałem, żeby z DK7 wcześniej zjechać i przyjechać od strony "Babice Nowe" i późnie jeszcze trochę objechać tak, żeby znaleźć sie na D898...

Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

ja z raszyna do domu jeździłem tak >>>LINK<<<

ale spokojnie powinieneś się przebić krótszą drogą >>>LINK<<<

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Tyle że na AC/DC korek zaczynał się już w Nadarzynie i Sękocinie Czyli cca. 5 km przed skrzyżowaniem tras z Krakowa i Katowic w Jankach. Akurat wracałem z długiego wyjazdu i objeżdżałem oba korki polami, żeby dostać się do domu, zanim usnę w korku.
    Ogólnie, przyjezdni będą mieli problem by ominąć ew. korek z jakiejkolwiek strony. Jeśli już, to zacząłbym go omijać znacznie wcześniej. Czyli trochę zmodyfikowana trasa od Entera >>>LINK<<<
    Może być mały postój na skrzyżowaniu z drogą nr 8 w Nadarzynie, potem, w zasadzie, dzięki ominięciu Piastowa raczej mała możliwość korka.
    Jest trochę kręcenia, ale się jedzie cały czas...

P.S. Proszę o nierozpowszechnianie tej trasy wśród krewnych i znajomych królika To są skróty, które jeszcze niewiele osób opatentowało, dzieki temu nam miejscowym jeszcze się jako-tako żyje...
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

ja masz wcześniej korek to trasa Dinderi Bardzo dobra
    bardzo podobną mam wbitą też ale mi bardzo rzadko zdarzały się tak potężne korki

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

No właśnie na AC/DC jechał mój kumpel samochodem i ostatnie 15km zrobił w 3.5h :/ Dlatego też pytam o ewentualne objazdy, bo bez nich chyba się nie obędzie i z tego co widzę to pojadę trasą dinderi.

Tylko jest jeden problem, GPS na pewno będzie mi wskazywał drogę na 7mke cały czas, w sumie to nie wiem jak mu wcześniej wprowadzić trasę :/ (Automapa)

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów