Metallica na wyciągnięcie ręki w C.H. Blue City http://fotofanklub.pl/index.php/team...awa-fotografii
Metallica na wyciągnięcie ręki w C.H. Blue City http://fotofanklub.pl/index.php/team...awa-fotografii
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Mały off, ale związany z tematem. Metallica na wyciągnięcie ręki już 16.06.2010 na bemowie ! Czekałem na to wydarzenie całe życie można powiedzieć, koncert w takim składzie ahhh, będę w sektorze pod sceną, kto z forum jeszcze się wybiera?
PS
Sergiusz, nie spodziewałem się po Tobie ... zaskoczenie na plus
Mr_Black, myślisz że Sergiusz ma 100 lat i słucha Filipinek? :-D
Metallica to już stare dziady-wyżeracze od prawie 30 lat. Pamiętam jako nastolatek (chyba w '82?, Kaczkowski, albo Gaszyński?) puścił w 3-ce Kill'em All, chłopaki przebili Ace of Spades Motorhead'ów, co wydawało się szaleństwem
Swoją drogą marketing mają lepszy niż AC/DC, wciąż kojarzą się z muzyką młodych, mniej z dinozaurami.
28 fotografii to dość skromnie, niemniej jak zdarzy się mi dojechać do Warszawy do końca lipca, to z chęcią oglądnę.
Dzięki za info.![]()
C-F-K - forever
Motorhead to jedna z moich ulubionych kapel. Lemmy w końcu grał na basie razem z Hendrixem potem jako wokal w Hawkwind a dopiero potem Motorhead. Nie tak dawno byłem na ich koncercie w warszawskim klubie Stodoła. Za Metallicą faktycznie nie przepadam ale słucham głównie rocka.
Będę na terenie od ok 12.00 do końca,
polecam stopery do uszu - na AC/DC się przydały w GoldenRingu
weźcie coś na głowę i módlcie się o chmurki - ludzie padali jak domino temperatura, ścisk, odwodnienie
Ja też będę i też na wszystkim, najbardziej zależy mi na Slayerze![]()
enter można wnosić własną wodę?
nie wiem warto zadzwonić do livenation
widziałem jak ludziki wnosili,
jednak sporo kartonów, puszek, butelek szklanych leżało przed bramkami
na Madonnie wodę fundowało allegro i było jej opór
na AC/DC wody ogólnodostępnej nie było, ale [można spróbować nawiedzać szpital polowy]
PS z regulaminu
(c) Odmówić wstępu na teren imprezy posiadaczom biletów, u których stwierdzono
posiadanie broni, noszących buty o metalowych zakończeniach oraz jakiekolwiek inne
przedmioty mogące stanowić zagrożenie.
....
3.2 Wnoszenie na teren imprezy i korzystanie w trakcie imprezy z aparatów fotograficznych,
kamer lub innych urządzeń audio-video jest zabronione. Organizator zapewnia możliwość
złożenia wymienionego sprzętu w depozycie za opłatą w wysokości 50 zł.
3.3 Zabronione jest również wnoszenie na teren imprezy i korzystanie w trakcie imprezy z
wskaźników laserowych, napojów alkoholowych oraz środków odurzających.
Ja to mialem jechac, ale na 20 minut slayera to mi sie nie chce. metallica? tak! ale tylko 3 pierwsze plyty..
Ja po prostu otworzę okno i będę miał fonię i to całkiem głośno. No i napoje pod ręką.:-D
Zakaz fotografowania to jest jakaś granda zdecydowanie i choćby dla tego zakazu mogą (mnie przynajmniej) pocałować w... Tak samo jest z koncertem Mayall'a, który będzie lada dzień. Znajomy mnie wyciąga ale poważnie się zastanawiam czy warto bulić taką kasę i nawet nie pocykać na pamiątkę...
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8