Strona 21 z 28 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 276

Wątek: Skradziono sprzęt !

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Auwo chyba już dawno grał. Zobacz, jaki sprzęt ma.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

jak by gral to by nie siedzial w warszawie tylko nadawal relacje z lasow deszczowych, bermud, alaski itp... sprzet ma niezly ale jak na tym zarabia to musi taki miec... bo mu sie to poprostu oplaca :-)

Bywalec Awatar Duty

Domyślnie

Auwo - gratulacje!

Właśnie wróciłem z pubu (po 4x0,5 Lechach , gdzie opowiadałem kolegom co Ci się przytrafiło (każdy oferował się obciąć łapy draniom, chociaż mieszkamy pod niemiecką granicą - wracam, a tu takie szczęście!
    Jutro znowu muszę iść do tego pubu i przekazać dobrą nowinę - gotowi kogoś w zastępstwie zlinczować!
    Nieważne, jaki sprzęt posiadasz. Ważne, jak go potrafisz wykorzystać.

Domyślnie

Auwo - nie znamy się, nie mam takiego sprzętu, ale uwierz - to zdarzenie trzasnęło mną o ścianę (bogatą mam wyobraźnię i postawiłem siebie w Twojej roli). Nie osądzam całej sytuacji, czy można było zostawić sprzęt, czy nie, etc etc. Ty wiesz najlepiej. Ja się po prostu cieszę Twoim szczęściem i naprawdę z satysfakcją mogę położyć się spać. To będzie cud wypoczynek Gratuluję!

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    Wyszedłem z komisariatu.
    Od razu mi lepiej! Ciesze sie, ze sprawa tak sie zakonczyla.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw
    uuuaaa, a skąd wiesz?
    Nie te numerki, a poza tym nówka sztuka ze sklepu, z wszystkim co fabryka dała. :razz:

Coś już napisał
    Miasto
    Michigan, USA

Domyślnie

Gratulacje Awuo !!! Policja coraz skuteczniejsza jak sie okazuje ! Nic tylko przyklasnac !

Mialem kiedys podobna sytuacje tylko ze lupem padlo radyjko z kompaktem.
    Oczywiscie zglosilem...uslyszalem standartowa formulke ze raczej abym "zapomnial ze sie znajdzie". Ale stal sie cud, po okolo 3 dniach sasiad (notabene pracujacy w policji) doniusl ze maja jakies radyjko z ktore zostalo skradzione kilka dni wczesniej z parkingu gdzie mieszkalem. Poczatkow myslalem ze to jakis zart !!! albo sen Jednak fakt sie potwierdzil....po kilkunastu godzinach juz moglem cieszyc sie "grajkiem" !!! Okazalo sie ze koles rowniez wpadl "na goracym", mial podobno przy sobie niezla kolekcje sprzetu.

Oczywiscie, nikt nie chcial poczatkow uwierzyc w moja historie !

--
    Marnow

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Auwo, dolaczam sie do gratulacji, szczerze powiem ze odetchnalem z ulga. Wczoraj bylem w zaprzyjaznionym sklepie foto w Poznaniu, zostawilem im opis sprzetu (przejeli sie chlopaki), w poniedzialek zadzwonie i oglosze dobra nowine (ale brakujacy przet nadal beda szukac).
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Auwo, i to jest dobra wiadomość na początek dnia!
    gra i buczy bebop

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Gratulacje :-)

Mam nadzieję, że teraz każdy zrozumie dlaczego KAŻDĄ kradzież należy zgłaszać na Policję. Mają swych informatorów, czy nawet złodzej wpada przez przypadek innej "roboty"..

Ze sprzętu muszą zdjąć odciski palców, czy inne ślady jakie będą dowodami na popełnienie przestepstwa. Poza tym sprawdzenie, że jest to Twój sprzęt..
    Licz się z tym, że zostaniesz poproszony na świadka (jednego z poszkodowanych) do sądu. Nie odmawiaj, idź, by tych ***** mieli za co posadzić
    Pozdrawiam
    Marek

Strona 21 z 28 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów