Strona 9 z 28 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 276

Wątek: Skradziono sprzęt !

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    Akurat planuje w niedziele być w Stodole po polarki 58mm i 72mm i porozglądam się czy są jakieś mega okazje na 1DMkII i te skradzione eLki.
    Mogę ewentualnie dać karteczki z wypisanym sprzetem i numerkami seryjnymi handlarzom, którzy mają tam swoje stoiska.
    Jestem przekonany że na giełdzie raczej ten ktoś się z tym nie wystawi. No bez przesady.
    To będzie na zasadzie zagadywania przechodzących przed Stodoła jak już: czy nie chciał by czasem okazyjnie....
    Lub na STADIONIE.

PS. Teraz mi się przypomniało że mój znajomy kiedys dostał propozycje zakupu sprzętu.
    Mój znajomy wogóle nie związany z fotografią stojąc na parkingu przy lodowisku do hokeja (w Czechcach to było) został zagadany przez kolesia który dysponował ze sobą walizką pełną sprzętu, który najprawdopodobniej zakosił na meczu hokeje jakiemuś reporterowi.
    Zdaje mi się że za jakieś 2500 koron to chciał 'oddać', wiem że w sumie za grosze. A więc w Czechach tez kradną

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    Jestem przekonany że na giełdzie raczej ten ktoś się z tym nie wystawi. No bez przesady.
    To będzie na zasadzie zagadywania przechodzących przed Stodoła jak już: czy nie chciał by czasem okazyjnie....
    Podczas wizyt w Stodole byłem kilka razy zagadywany przez osoby, które chodziły po giełdzie i próbowały opchnąć towar z ręki. Kto wie...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

sluchajcie moim zdaniem albo gosciu znajdzie spobie na ten 'towar' kupca po cichu wsrod krewnych i znajomych albo zacznie nim handlowac 'oficjalnie' najwczesniej za 2-3 mies. jak sprawa 'ucichnie'... po pierwsze nie wierze w przypadki (Auwo na 99% byles wczesniej obserwowany) po drugie nie wierze w glupote zlodziej... oni sa prymitywni ale swoj fach znaja i wiedza jak chronic swoja dupe... poza tym zlodziej to niekoniecznie chlopiec w dresiku zlodziej to moze tez byc starszy pan w mercedesie ze zlotym zegarkiem...

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Jaki by nie byl wiedzial, ze warto
    Nie bede tu tytulowac gosci, bo chyba juz wszystkie epitety polecialy, ale bardzo podoba mi sie jednomyslnosc i chec pocieszenia goscia.
    Dolaczam sie rowniez i pozdrawiam.
    pikczer

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Aha, jak się zdecydujesz na głoszenie typu odkupię skradziony sprzęt, to nie muszę chyba mówić abyście to tak zorganizowali żeby dopaść drani.

Swoja drogą kumpel mi teraz mówi że jego znajomemu zapierdzieli laptoka (też w W-wie, PRAGA) i ten w desperacji ze względu na bardzo ważne dane które się tam znajdowały przeszedł się w okolice gdzie mu to z auta 'wyjęli' i zagadnął do jakiś smarków że jest w stanie odkupić ten laptop no i...za jakiś czas smarki przyniosły. Dostali za to 1000zł.

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Teraz się tak zastanawiam czy np. idąc sobie parkiem i widząc kogoś fotografującego 1ką MKII N jesteście w stanie poprosić tego kogoś o pokazanie numerów???

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    Właśnie rozmawiałem z kolegą i okazuje się, że miał podobna sytuację na parkingu w Arkadii - z bagaźnika ukradziono mu laptopa.
    Well. Ja w Arkadii jak w samochodzie mam cokolwiek cenniejszego niz radio, to zawsze samochod idzie na parking strzezony. Zreszta nietylko w Arkadii. Wspolczuje Ci bardzo, ale niestety takie zostawienie samochodu ze sprzetem w Wawie bylo... nierozwazne. Jak to mawiaja - czlowiek sie uczy na wlasnych bledach.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    Teraz się tak zastanawiam czy np. idąc sobie parkiem i widząc kogoś fotografującego 1ką MKII N jesteście w stanie poprosić tego kogoś o pokazanie numerów???
    No bez przesady
    A jak czlowiek nie czyta naszego forum i nic nie wie o tej kradziezy a sprzet kupil gdzies w Plocku, to co... zabic go za to

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

to było pytanie nad którym się zastanawiałem...
    nie mówie że idąc zaraz po bułki będę się pytał wokoło...

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Moze to smieszne, ale trzeba tez zalozyc, ze zlodziej ukradl torbe nie wiedzac co jest w srodku. Mojej znajomem kopsneli z samochodu reklamowke, w ktorej miala... UWAGA... klapki na basen. Drozej ja wyniosla szyba, nerwy i czas jaki musiala poswiecic na zalatwienie sprawy. Moim zdaniem nie sadze, ze zlodziejowi byly potrzebne jej klapki.
    Ja nie zostawiam w samochodzie NIC. Na lusterku nie wisi mi znaczek nadgryzionego jabluszka, a z tylu nie siedzi pluszowy piesek z dyndajaca glowka. :0

Strona 9 z 28 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów