Strona 7 z 28 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 276

Wątek: Skradziono sprzęt !

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Współczuję...

Pytanko - gdzie leżała ta torba w aucie ?? na siedzeniu, czy w zamkniętym bagażniku (jeśli kombi to z rozłożoną roletą)??
    jesli na kanapie, to ... było to bardzo delikatnie mówiąc - nieostrożne. Wszędzie w radio, różnych środowiskach mówi się że takie kradzieże w 100lycy to niestety normalka. Ba w całej Polsce.
    Jesli w bagażniku...
    Pozdrawiam
    Marek

Uzależniony

Domyślnie

To sie w glowie nie miesci... :/
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

Coś już napisał Awatar slonek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Po pierwsze wyrazy wspolczucia AUVO. Po drugie, ja tez najchetniej strzelalbym do tego patalajstwa (kiedys wyniesli mi mieszkanie lacznie z dywanem i garniturami), ale tak juz jest, ze zabije sie gowno a odpowie za czlowieka. Polska rzeczywistosc niestety.
    Jeszcze raz wspolczuje.
    20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetów

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Auwo, mam podobne odczucia jak niejeden, czytajac Twojego posta przeszedl mnie dreszcz, przeciez dopiero co zmieniles na nowa puszke, gadaliscie z muflonem o jedynkach a tu taki wypadek... szczerze wspolczuje brak mi slow... moze wszyscy postarajmy sie pomoc ? upublicznic te numery ? no powiedzcie ile jedynek chodzi po polsce ? sprzedac taki sprzet we warszawie bedzie trudno bo okradziony wszystkich poalarmuje, ale jesli te dresy chwile poglowkuja to wpadna na to ze gdzies dalej w kraju moze byc mniejszy problem. Auwo jesli to moze w czyms pomoc to posle w mojej okolicy w szkole/w agencjach/w studiach/na gieldzie foto u nas wszedzie gdzie sie da... pozdrawiam i jeszcze raz szczere wspolczucia...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    Współczuję...

Pytanko - gdzie leżała ta torba w aucie ?? na siedzeniu, czy w zamkniętym bagażniku (jeśli kombi to z rozłożoną roletą)??
    Bagaźnik, zapuszczona roleta - przyciemnione bardzo mocno szyby z tyłu auta. Auto to peugeot partner.

Właśnie rozmawiałem z kolegą i okazuje się, że miał podobna sytuację na parkingu w Arkadii - z bagaźnika ukradziono mu laptopa.

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    no tak, nasz ukochany kraj........
    A Bruksela to stolica pedofilów

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

thorin - jeśli możesz to wielkie dzięki.
    Na grupy już wysałałem info.
    Jest też na kilku forach.

Coś już napisał

Domyślnie

Wiem co czujesz mnie ukradziono w podobny sposób na początku tego roku, a skradziono mi walizkę z laptopem i nowiutką L-ką 17-40, ale cena mojego skradzionego sprzętu choć niższa to dla mnie wartość miała podobną jak u Ciebie. Mi zabrano sprzęt w przeciągu może pięciu minut bo nie mogłem zanieść całości gratów za jednym razem i zrobili to w czasie jak się wróciłem po resztę do lokalu w którym robiłem zdjęcia. A o kradzieży zorientowałem się dopiero w swoim garażu.
    Życzę powodzenia w odzyskaniu sprzętu.

P.S. Znajomej kiedyś ukradli sprzęt medyczny wysokiej wartości i ogłosiła się w jakieś gazecie i również nakleiła na szybie kartkę o treści mniej więcej "odkupię swój skradziony sprzęt ...." w jej przypadku akurat złodzieje nie wiedzieli, co ukradli i ile jest to warte, ale odzyskała to co jej ukradli wykupując sprzęt od sprawców za stosunkowo niewielką kwotę – może warto o tym pomyśleć.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

nie ma sprawy Auwo, wiem ze slask to daleko ale moze jednak cos sie uda... to jest wielki cios, gdyby mnie cos pdoobnego spotkalo, moze i mi by ktos pomogl, zycze z calego serca zeby sprzet sie odnalazl... pozdro Auwo...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    thorin - jeśli możesz to wielkie dzięki.
    Na grupy już wysałałem info.
    Jest też na kilku forach.
    ja rozesłałem wczoraj do wszystkich znajomych związanych z fotografią. Poprosiłem również o dalsze przekazanie.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Strona 7 z 28 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów