Strona 4 z 28 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 276

Wątek: Skradziono sprzęt !

Coś już napisał Awatar asq

Domyślnie

gdyby ktoś sobie chciał zobrazować absurd całej sytuacji, to tutaj znajduje się parking (na parę samochodów) najprawdopodobniej o który chodziło:

http://maps.google.com/maps?q=Warsaw...5565&t=k&hl=en

hen, hen kawałek za empikiem (ten duży budynek trochę na ukos) jest posterunek (drugi blok na ulicy pod kątem):

a po drugiej stronie ulicy rzeczony bazarek:

w "normalnych" godzinach jest tam do tego full ludzi i praktycznie sam beton (niespecjalnie jest gdzie się przyczaić, czy "wiać w krzaki"). kamer kaczyński nie zainstalował, chociaż np. na placu narutowicza są chyba ze 3...

auwo: współczuję, gdyby mnie to spotkało, to misie z komendy szukali by na oknie i w środku śladów włosów do badań dna, aż by znaleźli. gdyby ich i złodziei za kratkami nie finansować, to z nadwyżek by się taki sprzęt zwrócił w ciągu roku.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

szkoda gadac, wspolczuje Auwo... :-(..., dziwie sie jedynie ze znajac realia Polskie odwazyles sie zostawic sprzet sam sobie... nie zdziwil bym sie jak bys byl obserwowany!... przeanalizuj caly dzien moim zdaniem ktos cie sobie upatrzyl... Mi tak ojca okradli z kasy przebijajac mu opone pod bankiem (prawdopodobnie ktos z banku informuje o tych wiekszych wyplatach - trzeba je umawiac wczesniej) a pozniej sobie za nim pojechali a on nie swiadomy zagrozenia musial sie wkoncu zatrzymac 'bo chyba zlapal gume'.... no i po zawodach... parking pod obserwacja kamer bankowych i policyjnych, nie pierwszy przypadek... i sprawa umozona...taki kraj

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow
    Tylko że niestety predzej ty trafisz do pierdla za to że zrobiłeś krzywde złodziejowi niż on za to że ci ukradł aparat..... Czy to nie jest chore?
    właśnie o tym mówie!!!!
    zastanawia mnie czy new president coś z tym k***a wreszcie zrobi czy też da jednym słowem ****.

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    właśnie o tym mówie!!!!
    zastanawia mnie czy new president coś z tym k***a wreszcie zrobi czy też da jednym słowem ****.
    Jak oni się między sobą dogadać nie mogą i wszystko dla siebie biorą to myslisz ze coś dla nas zrobią? Generalnie to ja i tak sie nie nastawialem ze cos sie zmieni diametralnie po wyborach bez wzgledu na to jaki by był ich wynik. Raczej trzeba zmieniać mentalność ludzi, a ustawy jednak tego nie załatwią
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek
    Na szczęscie ja korzystam z lini Tarnów->Kraków - bardzo bezpieczna.
    Na tyle że można odpalić laptopa i oglądać film. Wtedy droga niesamowicie sie skraca.
    W sumie ja też narazie ekscesów nie miałem ale nigdy nie wiadomo.
    Zastanawiam się nad zakupem GUNa, jednego z tych co reklamuje Rutkowski.
    Wydaję się to być konieczne, no bo co k***a poradzisz.
    Sam nic nie zdziałasz tzn nie obronisz sie w sytuacji kiedy po drugiej stronie jest wiecej jak dwóch. A zawsze tak jest.

Tak jak mówiłem, trza walić z shotguna prosto w kolana i na dodatek poupier***ć palce u rąk żeby sie im ku***a ręce ślizgały na wózkach.

W sumie mógłbym zapodać kilka fotek, czy też nawet avików jak tego typu sprawy wyglądają gdzieś w nieznajomych mi krajach, ale pewnie gdzieś jakieś azjatyckie.

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

O kurcze, szczerze wspolczuje. Masakra...

Teraz trzeba monitorowac komisy, allegro, ebay, forum Nikona (bo moze ktos obwiesci ze sie na fajnego Canona przesiadl) i nasze forum (bo moze ktos za pare dni napisze "Czesc, jestem tu nowy i niedawno okazyjnie nabylem 1Dmk2 w zestawie z kilkoma szklami. Niestety sprzedawca nie mial na zbyciu czegos ultra szerokiego. Co polecacie? Myslicie ze 17-40/4L bedzie dobry?")

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow
    Jak oni się między sobą dogadać nie mogą i wszystko dla siebie biorą to myslisz ze coś dla nas zrobią? Generalnie to ja i tak sie nie nastawialem ze cos sie zmieni diametralnie po wyborach bez wzgledu na to jaki by był ich wynik. Raczej trzeba zmieniać mentalność ludzi, a ustawy jednak tego nie załatwią
    Okazuję się że odrazu po wyborach juz jest jakiś MEGA BAJZEL! Szkoda gadać.
    Nic tylko pakować graty i szukać sobie miejsca gdzieś indziej na świecie.

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asq
    kamer kaczyński nie zainstalował, chociaż np. na placu narutowicza są chyba ze 3...
    te kamery to jest dopiero porażka. te kilka kamer co jest w w-wie niech sobie do d*** wsadzą.

Po prawie 18 miesiącach w Londynie bałem się z powodu kamer do własnej lodówki zajrzeć. Tega tam jest MASA; dosłownie wszędzie.

My to jesteśmy jakieś 100 lat za murzynami; i pewnie jeszcze tak dosyć długo zostanie.

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Zastanawiam się nad zakupem GUNa,

Do kazdego 1ds powinno być w standardzie jak dekielki dodawane :

Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Po prawie 18 miesiącach w Londynie bałem się z powodu kamer do własnej lodówki zajrzeć. Tega tam jest MASA; dosłownie wszędzie.
    W londynie jest ok. 50 tys kamer a drugie tyle to podobno atrapy

Dobrym rozwiązaniem byłoby jakby każdy producent sprzętu o większej wartości montował fabryczne lokalizatory GPS. Wtedy każdy by sobie szukał swojego sprzętu i by nie było problemów z kradzieżami.
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Strona 4 z 28 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów